Clicky

Jump to content

Nokia Lumia 920, cel mai dotat Windows Phone 8 al momentului

Recommended Posts

Ati primit si VAN pentru testat stabilizarea ? Sau o faceti pe bicicleta ? :))

:)

Voi face un test al camerei comparativ cu Galaxy Nexus, filmat in acelasi timp. Voi posta cele doua video in premiera aici pe forum ;)/>

Intre timp am ascultat muzica la el! Se comporta ireprosabil din acest punct de vedere! Sunet clar si puternic prin difuzoare.

Chiar sunt curios sa vad ce poate acest telefon. Atatea stiri, despre aia si aia, revenirea Nokia in urma lansarii acestui smartphone, m-a facut extrem de curios :D. Astept cu interes review-ul. Ma bucur pentru voi.

snapback.pngErwin, on 06 February 2013 - 05:09 PM, said:

Comparatie video side by side, intre Nokia Lumia 920 si Samsung Galaxy Nexus:

Eu zic ca nici Nexus-ul nu se face de rusine, ci se descurca admirabil.

Edited by Feri
Comasat mesajele

Am testat 808 PureView. Camera la ultimele telefoane Nokia au toate aceeasi problema: suprasatureaza imaginile, le face sa para mai frumoase, dar sunt mai departe de realitate :) Oricum, astept mai multe informatii.

Edited by Mihai
Suprasaturarea nu apare decat la ultimele telefoane Nokia

Cam glossy, deci cei cu maini de mamaliga, il pot scapa pe jos. Si unghiul de vizualizare este mic pt ca este un IPS, si nu un AMOLED, cred si eu

Interesant e ca tehnologia IPS a fost prima care oferea unghiuri de vizualizare bune pentru display-uri! Un motiv pentru care a fost adoptata in masa larga de catre producatori! Ma gandesc ca aici e si o problema cu inovatia Nokia "Clear Black"!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      L-am folosit 2-3 luni apoi de atunci stă pe birou și mă încurc de el. Arată 9 din 10, scăpat o dată jos fără husă și are o urmă mică într-un colț dar este pe capacul bateriei, capacul acoperind colțurile.

Telefonul vine cu următoarele accesorii: Husă Rock (49 de lei quickmobile), folie pe display, încărcător, handsfree și cutie.

Telefonul rulează Android, este necodat și root-at de mine + gapps instalate.

Valoarea estimată de mine este undeva la 200-250 de lei.

Schimb cu telefon cu windows (de preferat) ca Nokia 520 dar sunt deschis la oferte cu condiția să arate decent.

Contact aici, PM sau pe facebook (https://www.facebook.com/roscaliviuionut)

Trimit și cu poșta

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Microsoft Lumia 640 XL LTE

Mobilissimo.ro prezintă phabletul Microsoft Lumia 640 XL LTE. El costă puțin peste 1000 de lei la retailerii locali și este un device cu ecran HD de 5.7 inch și carcasă din policarbonat înlăturabilă (destul de greu). La bord se află un procesor quad core Snadpragon 400, 1 GB RAM, 8 GB stocare și o cameră de 13 MP în spate cu optică Zeiss. Terminalul are în cutie doar încărcător și manual, nu și căști.

Microsoft Lumia 640 XL LTE prețuri actualizate:

eMAG.ro evoMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro Altex.ro Marketonline.ro  

Microsoft Lumia 640 XL LTE Unboxing

Microsoft Lumia 640 XL LTE Review

Microsoft Lumia 640 XL LTE Galerie Foto

• By Sp1tfire
      -procesor quad-core 2.3 GHz pe 64-bit
      -Android 5.0 Lollipop
      -pret 249$

Informatia e luata de pe contul de Facebook mobilissimo, niciun link catre ceva articol inca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
      Nokia Lumia 930

Mobilissimo.ro prezintă Nokia Lumia 930, flagship Windows Phone 8.1 primit în teste de la Marketonline.ro. Acest device vine cu o cameră Pureview de 20 de megapixeli, ecran AMOLED de 5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie ClearBlack și 2 GB RAM, plus 32 GB spațiu de stocare. Terminalul dispune de tehnologie Dolby audio, baterie de 2420 mAh și o cameră frontală de 1.2 MP, iar creierul său e un procesor Snapdragon 800.

Nokia Lumia 930 Prețuri Actualizate:
      MarketOnline.ro eMAG.ro Koyos.ro PCFun.ro Vodafone.ro ClickShop.ro Okazii.ro  
      Nokia Lumia 930 Unboxing

Nokia Lumia 930 Review

Nokia Lumia 930 Galerie Foto

Nokia Lumia 930 Benchmarks

Nu vreau sa va influentez parerea, dar astept sa mi-o impartasiti pe a voastra!

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use