Liviu S. Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Va salut! Sper sa nu-mi atrag injuraturi in urma acestui topic, desi mi le merit. Detin un One S si tin la el ca la ochii din cap. Am incercat sa am cat mai multa grija de el, insa am reusit s-o fac de ... oaie Nu cred ca au fost mai mult de 3 dati in care am purtat telefonul fara husa, iar motivul a fost ca, cu husa, i se cam tripleaza grosimea (am o husa din cele in care telefonul se fixeaza, nefiind nevoie sa-l scot cand vreau sa-l folosesc), iar eu neavand in acel moment o borseta/geanta in care sa-l port, a trebuit sa renunt la husa ca sa-i fac loc in buzunar. Ati ghicit ce s-a intamplat, fix intr-unul din acele momente am reusit isprava de a-l scapa pe jos. Am fost totusi norocos si nu l-am scapat pe display, si nici pe camera, ci pe marginea de sus a telefonului (zona capacului pentru microSIM), insa are niste mici "leziuni" care ma deranjeaza in momentul in care ma uit la el, asa ca ma gandeam ca la un moment dat sa-l duc in service si sa cer sa-mi fie schimbata carcasa. Intrebarile mele pentru voi sunt urmatoarele: Aveti idee daca acest lucru este posibil, si daca da, exista riscul ca interiorul telefonului sa pateasca ceva (fiind unibody este destul de greu de manevrat) ? Cam cat m-ar costa ? Va duce aceasta schimbare a carcasei la pierderea garantiei ? Nu cred ca s-au intalnit prea multi cu aceasta problema si nici nu va doresc, insa sper ca exista cineva care, totusi, sa-mi poata oferi o raspuns. O zi buna va urez! Edited January 31, 2013 by Liviu Andrei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Pt ca ai scapat telefonul...oricine o poate patii.asa ca stai linistit nu te va injura nimeni.Din pacate eu nu te pot ajuta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ai putea sa il duci la Cirma Electronics, este service-ul autorizat. http://www.cordongroup.ro/index.php?pg=contact Scrie formularul si intreaba. Sigur iti vor da un raspuns. Fiind service-ul autorizat, sunt profesionisti si te vor ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu S. Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Acolo l-as fi dus, insa nu m-am gandit sa le trimit un mesaj. Sper sa primesc un raspuns cat mai rapid. O sa va postez aici raspunsul lor, pentru cazul in care mai pateste cineva acelasi lucru. Multumesc pentru sugestie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu S. Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Se pare ca serviciul lor de suport online nu este prea prompt, pana acum nu am primit niciun raspuns. Va tin la curent daca primesc un raspuns inainte sa le fac o vizita sau sa-i sun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Eu zic sa nu mai pierzi timpul si suna-i Sau o vizita la ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomacotuna Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Este posibil pe ebay gasesti o groaza de carcase originale si negre si gri deci nu este dificil si telefonu nare ce sa pateasca atata timp cat e lucrat cu grija. Eu am autat carcasa deoarece vroiam sa il fac negru dar ar fi aratat dubios cu negru si albastru cred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albu' Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 salut, ti-a schimbat toata carcasa sau doar acel capacel...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu S. Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Inca nu am sunat, deocamdata nu o s-o fac... Am lucruri mai importante de facut si nu gasesc timpul necesar sa le fac o vizita, + ca nu este extrem de deranjant. Nu capacul este problema, ca daca ar fi fost capacul nu m-ar fi deranjat absolut deloc, fiind partea din spate, acoperita de husa... Partea din fata este ciupita, fix zona superioara a telefonului, deasupra difuzorului folosit in timpul apelurilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Inseamna ca trebuie schimbat doar digitazerul. Uite aici un link: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu S. Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Corect. In urma unei cautari pe net observ ca acel digitizer costa undeva in jur de 30-40 dolari... Insa pentru One S nu se vinde decat impreuna cu LCD-ul, ceea ce-l face sa creasca cu inca 100 dolari, ceea ce e putin cam mult... Daca mai includem si manufactura, probabil undeva la inca 50-100 RON, desi pare un proces destul de simplu, mai bine-l las cu ciupiturile pe care le are Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Sau ti-l montezi tu ca nu e mare branza. Eu la al meu N900 luat la mana a doua m-am trezit ca pe langa cei 350 de lei dati pe telefon, am mai dat 35 de lei pe baterie, 60 pe un contact dezlipit de pe placa de baza, si inca 30 pt ca mufa USB se dezlipise. La urmatoarea defectiune imi iau surubelnite, si un pistol de lipit si ma pun pe treaba. Problema la tine e insa ca daca umbli in el iti anuleaza garantia. Cred ca cel mai bine, il lasi asa, si mai astepti sa se invecheasca putin telefonul pt ca scade apoi si pretul la piese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu S. Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 Nu cred ca mai am garantie, ca-i rootat. Stiu ca-s destul de pretentiosi cei de la Cordon. Oricum, daca ar fi sa-l fac acasa n-as avea cele necesare, iar daca as improviza tot n-as avea jetul ala de aer cald pt display + nu as avea cu ce sa-l lipesc la loc. Banii pe digitizer cu tot cu display nu-i dau... decat cand s-or ieftini, cum spui tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts