r3cky Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 (edited) Salutare tuturor! Inca de la inceput trebuie sa va spun ca sunt nou pe aici... Dar, sa intram direct in subiect. O sa va expun situatia mea pentru a intelege mai bine despre ce este vorba. Am un abonament de voce la Orange de aprox. 5 euro (pe 2 ani) care urmeaza sa "expire" in Aprilie (practic, am abonamentul de 21 de luni). Intrebarea mea este: imi pot face un abonament nou (de 20 de euro/lunar sa zicem) si sa-mi cumpar un telefon aflat in oferta inainte de luna Aprilie (luna la care se implinesc cele 24 de luni contractuale ale actualului abonament)? Am lasat 2 intrebari de genu' pe orange.ro, dar cei de acolo nu le-au aprobat din motive care nu-mi sunt cunoscute. Bineinteles, urmeaza sa merg la un magazin fizic Orange si sa intreb acest lucru, dar pana atunci ma gandeam ca poate aflu de pe net. Multumiri anticipate pt. raspunsuri. Edit: @Feri stiu ca si la Cosmote se poate face acest lucru. Am un prieten care si-a ales alt abonament cu 3 luni inainte ce cel vechi sa expire. Edited January 24, 2013 by r3cky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Din cate stiu cred ca poti,mai ales daca vei migra la un abonament superior. Cel putin la vodafone se poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzu226 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Da,se poate face cu 3 luni inainte de a expira abonamentul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Am prelungit eu asa la vodafone. desi regula la ei e ca se poate face prelungire si achizitionare telefon cu trei luni inainte de expirarea perioadei ,fie 9 luni in cazul unui abonament pe 1 an, fie 21 de luni in cazul unui abonament de 2 ani. Prelungirea la mine s-a facut in luna a 19 a unui aponament semnat pe 24 de luni. Totul s-a facut la telefon . Cu siguranta se poate face si la orange. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
083anu Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Da se poate, DAR chiar daca vrei sa iti prelungesti abonamentul negociaza pana la sange cu cei de la orange si poate scoti un pret mai bun in achizitionare telefonului dorit. Succes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cky Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Da, se poate. A fost ieri prietena mea la Orange si a intrebat. A zis ca este posibil sa-ti faci alt abonament, de valoare mai mare, dupa ce au trecut 18 luni din vechiul abonament (1 an jumatate). Cam atat am inteles; domnisoarele acelea de acolo erau cam neinformate, nu stiau nici ele sigur... Oricum, astept sa vina One X+ in oferte si la Orange. Nu ma grabesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ciudat sa nu te lase sa-ti faci abonament mai mare decat dupa 1 an jumate. Adica nu vor sa incaseze mai multi bani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Vor... dar doar dupa acea perioada iti dau si telefon subventionat. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonDante Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Valabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 O intrebare daca stie cineva sa raspunda. Cand renunt la abonament dupa perioada contactuala si transform simul intr-unul prepay ca sa-l trec iar pe abonament trebuie sa astept o anumita perioada de timp sau pot sa-l trec pe abonament imediat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 O intrebare daca stie cineva sa raspunda. Cand renunt la abonament dupa perioada contactuala si transform simul intr-unul prepay ca sa-l trec iar pe abonament trebuie sa astept o anumita perioada de timp sau pot sa-l trec pe abonament imediat ? Ca sa il treci de pe abonament pe cartela te rezolva in maxim 10 minute,dar nu vad de ce nu ar fi la fel si invers.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 O sa sun sa aflu exact . Am întâlnit aceasta problema . Am vrut sa beneficiez de oferta si pret special la achizitionarea telefonului. Cică telefonul nu se vindea decât la achiziția unui sim nou. Am zis,ok renunt la abonament, mi-l inchideri trec pe cartela si îmi fac iar abonament cu acelasi număr. Si atunci sa pus problema ca nu ar fi posibil trebuie sa astepti o perioadă. Voi da mâine un telefon si voi afla exact . Sent from my RM-875_eu_poland_956 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Am sunat si au spus ca se poate realiza imediat trecerea la cartela prepay respectiv înapoi la abonament. Sent from my RM-875_eu_poland_956 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai I. Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Si niciun cap patrat nu s-a gandit la faptul va vor munci de doua ori (sa-ti treaca sim-ul pe prepaid si apoi inapoi pe postpaid) sau la faptul ca este posibil sa gasesti telefonul la liber si sa ramai pe prepaud sau la faptul ca acelasi telefon ti-l poate oferi alt operator la portare? Ma gandesc eu ca ai putea incerca si versiunile de mai sus Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts