Clicky

Jump to content

HTC Sensation XE


Recommended Posts

Buna. Vin si eu cu o intrebare... Am de doi ani un iPhone 3GS de 16GB... si deja pot spune ca mi-a ajuns pana la gat... Am de putin timp o tableta (Google Nexus 7) si sunt super multumit de sistemul de operare a celor de la Android. Chiar daca iOS-ul necesita mai putine resurse pentru mine Android-ul e mult mai bun... Acum vreau un telefon nou, iar dupa multe cautari am ajuns la HTC Sensation XE. De ce?

Pentru inceput am cautat HTC pentru Beats Audio... Apoi am avut de ales intre Sensation XE si One S... dar One S-ul nu vine cu casti Beats (stiu ca sunt in-ear... si nu cred ca nu sunt reusite).

Pe de alta parte... Ceea ce ofera Sensation XE ca si componente este destul pentru mine (muzica multa, navigare pe internet, aplicatii relativ medii-gen NFS Most Wanted il am pe tableta; nu imi mai trebuie si aici).

Acum intrebarea:

Stiti daca are ceva probleme? Nu stiu... Si pe partea de soft dar si de hard... Sau daca imi puteti sugera si altceva... :D

Link to comment
Share on other sites

daca te vei informa legat de castile beats vei vedea ca totul e "marketing". adica acele casti au specificatiile pe care le au dar sunt inferioare unor casti similare ale unor producatori specializati. ca sa citez un titlu de review "Extremely overpriced, overglorified and overhyped."

 

mai mult, pretentii de la un telefon in ceea ce priveste inalta fidelitate la audio poti avea DOAR daca fisierele pe care le rulezi sunt de calitate. degeaba vei doi sa aculti mp3-uri la 128kbs si sa ai pretentia sa sune bine. nu o vor face. de aceea trebuie sa ai fisierele in format necomprimat si deci vei avea fisiere de 50-80 mega.

 

din acest motiv EU am achizitionat din anglia un amplificator extern (pe care il folosesc atat la laptop cat si la telefon - alaturi de castile mele sennheiser).

 

sfatul meu e sa iti iei ce telefon doresti care suporta micro-sd de capacitate mare si sa achzitionezi un amplificator si casti de calitate.

 

nu te pot ajuta cu alte informatii deoarece eu nu am beats. dar e obligatoriu sa te informezi.

Link to comment
Share on other sites

Sennheiser am inteles, dar ce model de Sennheiser, ca astia au 5 mii de modele.

Voi ce modele aveti?

In ceea ce priveste amplificatorul, si eu am cochetat cu ideea de a-mi lua unul, insa eu ascult muzica la casti numai si numai in deplasare, pe bicicleta sau la sala, niciodata acasa.

Acasa ascult pe laptop si se aude multumitor cu placa de sunet pe care o are si cu castile de la Note2.

Faza e ca si eu as vrea sa-mi iau niste casti Sennheiser si gasisem ceva modele, insa sunt foarte multe si fie asculti fiecare model in show room, fie iti spune cineva cam cum merg anumite modele.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use