Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II Modding

Recommended Posts

Nu am de ce sa ma supar. Fiecare are gusturile lui! Este absolut normal sa existe gusturi diferite! Eu am o mare problema cu culorile folosite de samsung si de aceia incerc sa il aduc cat mai aproape de aosp ca si culoare! Este tot la fel de adevarat ca nu este o thema ca si cea a unora care se ocupa mereu de treaba asta,care sunt calificati pentru treaba asta si care sunt platiti pentru treaba asta. Eu ce fac, fac numai din pasiune si atat cat ma pricep!

nu-mi zi de baterie..........e nenorocire.pe langa faptul ca nu imi place cum arata(prea impopotonata) in momentul cand telefonul e la incarcat , in locul procentajului "numara" de la 1 la 100 foarte repede(cam 2 sec) apoi iti arata procentajul bateriei pentru 2-3 sec si o ia de la capat

icoanele din bara de sus (toogles - parca) sa zicem ca arata interesant insa sunt putin cam confuze unele din ele.iti ia putin timp sa te obisnuiesti si sincer imi plac mai mult cele din Alliance(poate m-am obisnuit cu ele si de aia)

m-am lovit de alte 2 probleme/bug-uri

de exemplu din aplicatia facebook daca vrei sa vezi un video postat de un prieten nu ai optiunea de a da play cu "internet" ci doar player-ele care le ai instalate in telefon.iar singurul cu care am reusit sa vad a fost sopcast.celelalte imi luau doar sunetul. 

folosesc foarte mult TuneIn pentru a asculta radio din Romania si in momentul cand ma suna cineva pe skype TuneIn-ul nu se mai inchide si ma trezesc ca se aude in acelasi timp si muzica si vocea interlocutorului.trebuie sa intru manual in meniu sa inchid TuneIn

acum sincer sa fiu nu sunt 100% sigur ca aceste bug-uri sunt din cauza rom-ului , dar nu m-am lovit de aceste 2 probleme nici la Alliance , nici la Omega si nici la Phoenix.

nu-mi place la el , in meniul de setari , acele "butoane" de on/offpost-2798-0-73004900-1363268350_thumb.png

in rest ca si aspect imi place ca nu are 1001 de culori , iar combinatia cu negru si albastru neon e super ok

in rest e ok. nu mi s-a parut nimic ciudat in privinta bateriei sau a gestionarii resurselor

Edited by razvanrudy

Azi mi-am instalat Omega v14+kernel Perseus 33.Sa speram ca va merge la fel de bine ca si Omega v12+Perseus 32 ;)

Mai multe detalii peste cateva zile.

stie cineva care e fisierul cu sunetul de la touch si unde il gasesc?acel sunet care se aude cand selectezi ceva pe ecran.

am renuntat la Assasin si imi place sunetul care il avea.

acum ii dau o sansa AOSP-ului care la prima vedere e ok.doar ca trebuie sa il studiez mai bine sa vedem exact ce e cu el.

daca ma convinge pana deseara am sa si donez numia ca nu stiu exact ce primesc in plus.mai sap sau poate imi da @steff o mana de ajutor

cititsem ceva ca la acest rom muta tot continutul intr-un folder sdcard0 parca.mai exact despre ce e vorba?

ce imi place la AOSP pana acum e faptul ca din 4 rom-uri incercate acesta e singurul care a inceput sa imi descarce singur aplicatiile din Gogle Play.

la celelalte trebuia sa intru eu in play si sa le dau instal unu cate unu

@steff  acum am vazut ce vrei sa spui cu icoanele din bara de sus.........................si mare dreptate ai.

pai si daca il las acolo ce are?

chestia interesanta e ca nu am acel folder , sau cel putin nu il gasesc 

post-2798-0-20140000-1363346735_thumb.png

in schimb am probleme cu restaurarea datelor din contul samsung.

Browser , calendar , contacte si SNote merg ok dar in momentul cand vreau sa restaurez back-up-ul la Logs , sms mms si wallpaper nu merge

imi arata ca termina de descarcat dar la restaurare nu trece niciodata de 25%

Pai tu ce rom AOSP ai pus, ca nu stiu de care zici? Acel folder "0" trebuie sa iti apara in memoria interna, primul. Asta dupa ce pui rom AOSP, sa nu fie ceva Samsung based cu look de AOSP ca atunci nu apare, ramane totul ca inainte.

Legat de restore din contul Samsung, nu stiu ce sa-ti raspund, caci nu prea folosesc metoda asta ci Titanium backup, daca trec de la un rom la altul si trebuie sa dau restore doar la anumite date, sau Nandroid, cand vreau sa dau restore complet la ce aveam inainte.

Edited by steff195

ups....scuze. e vorba de Project AOSP 1.2

am instalat doar AOSP package iar din app samsung doar Paper Artist , S Note , S Planer si Samsung App and service

mai erau Samsung Phone , Samsung Keyborad , Samsung Mesaje ,Samsung File Manager

astea nu le-am ami instalat caci am vrut sa las doar AOSP-ul sa vad cum se descurca

banuiesc ca sincronizarea Logs , SMS , MMS nu merg deoarece nu are aplicatiile stock ale samsungului

File Manager-ul nu l-am mai instalat pentru ca nu il folosesc deloc , m-am obisnuit cu Solid Explorer-ul care e mult mai "ergonomic"

am schimbat fisierul pt sunet , acel "default_gain" , dar nu cred ca merge caci nu am sesizat marirea volumului

astazi vreau sa "sap" sa aflu ce are in plus versiunea platita

L.E s-a redeschis Assassin dar momentan tot versiunea 1.0

Edited by razvanrudy

La AOSP, si chiar si la hibrid-uri nu cred ca merge pus default gain.conf pentru ca astea sunt fisiere Samsung, care merg doar daca e instalat "tacamul" Samsung. Chiar daca pui o parte din aplicatiile Samsung, poate nu ai si ce e legat de partea audio, care are nevoie de mai multe fisiere, nu doar de acel fisier.

Ce versiune platita zici? Poate la Simplistic, ca rom-ul nu cred ca e cu platit.

Da, am vazut ca s-a redeschis Assassin, astept urmatoarea versiune, sa o bag in teste.

Edited by steff195

am uitata sa mentionez un bug ciudat

l-am surprins de 2 ori ca isi schimba volumul. de la volum maxim se duce pana in "vibratii"

exact ca si cum ai tine apasat "volume down"

prima oara a facut asta in momentul cuplarii cablului usb iar a doua oara la conectarea jack-ului pt casti

asta s-a intamplat doar la prima conectare in ambele situatii.am incercat sa reproduc efectul sa vad daca e legat de conectarea celor 2 cabluri dar nu am mai reusit.

si pentru AOSP/AOKP nu exista alta modalitate de a "ridica" volumul? chiar imi lipseste acest lucru , chiar daca initial nu mi se parea cine stie ce.

Edited by razvanrudy

din pacate a trebuit sa renunt la Project AOSP dincauza unor mici dar enervante probleme

asa ca am revenit la prima dragoste Alliance si astept cu nerabdare update0ul la Assassin sa vedem daca ma convinge

intrebarea care o am acum stie cineva care este culoarea pentru ca toogles , clock , signal , etc sa arate ca cele din AOSP?

ma refer la cel gri-alb.

stiu de unde sa le setez doar ca nu stiu exact "codul" , ceva de genu #ff070707ee

codul albastru aosp este ff33b5e5 dar griul nu il stiu inca! Da-mi un systemui.apk dintr-un rom care are culoarea asta la ceas si iti aflu codul!

Edited by iepurasu_poznas