Feri Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 like it !am dat. intr-un fel e destul de important sa faci cat de mult posibil pe un rom stock, am cautat aplicatii de cpu monitor ceva dar nu mi-au placut, exista ceva care sa arate in timp real cpu? pe fiecare proces in parte? ex. acum ruleaza procesul X si vezi cat ia din cpu, . stiti voi la ce ma refer Incearca System Tuner varianta free de pe playstore root_cert 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Pai lui evident. Mi.am dat mie? Ar fi culmea.. sunt pe tel acum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 @root_cert las ca vezi tu cand deschizi pc-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Incearca System Tuner varianta free de pe playstore multumesc, o sa il incerc curand @root_cert las ca vezi tu cand deschizi pc-ul reparat greseala. cred ca nu imi dadusem seama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 o aplicatie buna pentru a folosi tel ca webcam la pc, in principiu cu camera din fata si pe wifi? merge ok epoccam pe wifi, dar nu am camera din fata. daca stiti voi alta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 e bine sa spui aici si ce face.. chiar daca informatia exista pe net , forumuri, e bine sa fie scrisa si aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Edge zoom este acea optiune prin care se face zoom in sau out atunci cand esti in browser sau gmail si tragi cu degetul pe marginea ecranului in sus sau in jos. Rotatia in lock screen ma gandesc ca nu mai este nevoie sa o explic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Vad ca a aparut deja Omega v14..... A incercat cineva acest rom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 la ce scrie pe acolo.. lipsesc multe, instabil.. etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_cert Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) mai bine fac dintr-un rom stock unul rapid, dezactivand si uninstaland ceea ce nu ai nevoie si sa ramani doar cu ce e de baza si ce vrei.. macar ai 100% siguranta ca merg cele ramase. nu vad rostul altui rom Edited March 12, 2013 by root_cert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) @Feri:Eu nu am incercat inca acest rom dar urmeaza si el! Ma dispera ca romurile 4.2.2 muta tot continutul unui cardului intern intr-un folder numit zero si ma dispera treaba asta! ? @root_cert : in baza caror dovezi spui ceia ce spui! ? De unde stii ce este asa! ? Si ca si idei romurile aosp eu nu prea le compar cu cele stock pentru ca is cam doua chestii diferite! Iar daca nu stiai romurile stock sunt facute dupa aosp! Este un aosp modificat de samsung! Btw: acel rom este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune romuri aosp/aokp de pe piata la ora actuala! Eu cat am avut S2 80% din timp a stat cu rom AOKP si am fost ft multumit! Edited March 12, 2013 by iepurasu_poznas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 ia sa vedem cine se incumeta primul sa il testeze............. si mie imi face de mult timp cu ochiul dar din ce spun utilizatorii in topic nu prea e ok. nu ca ar fi prost ci doar ca e la inceput , abia l-au portat pe Note 2 si inca mai lucreaza la el cand o fi gata sigur o sa ii dau o sansa ............. caci e promitator , dar prea colorat pt gustul meu(ma refer la screenshot-urile postate) eu as prefera un rom stock din care sa fie scoase toate balariile inutile , adauagat o tema frumoasa , sobra , caci asa ii sta bine acestui terminal si cel mai important batery and resource friendly. eventual as folosi ca baza de plecare Alliance-ul , as scoate toate chestiile samsung(marea majoriatate) si as incerca sa integrez Nova Launcer-ul(ma refer la obtiuni) direct in rom , sa nu mai fiu obligat sa folosesc Nova. asa ceva mi-as dori , cel putin momentan , si sincer am inceput sa ma documentez in legatura cu , "construirea" rom-urilor.Nu sariti caci stiu ca "am de mancat multa paine" dar cand esti pasionat de ceva nu cred ca exista vreun obstacol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Dar vreun CM 10 a testat cineva pe Note 2?Vad ca toate variantele sunt doar nightly...nici o versiune stable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 (edited) Daca e vorba de acel PacMan, l-am testat zilele trecute, tot asa, in cautare de ceva mai bun si cu o experienta deosebita. E ok rom-ul, dar are niste chestii care m-au facut sa revin la Alliance. Nu mai tin minte exact ce si cum, caci nu am stiut ca o sa scriu despre el pe aici, si cum eu tot incerc una alta... dar imi amintesc de acele paneluri din meniuri, ce se deschid in dreapta, sunt ok, imi place ideea, dar la un moment dat nu sunt practice, nu prea vezi tot scrisul. Ce nu mi-a mai placut e nivelul sunetului, care e scazut, si acolo nu merge sa folosesti acele mod-uri postate pe aici, fiind rom AOKP. Am testat, nu mai stiu daca la rom-ul asta, niste mod-uri de sunet speciale pentru AOKP (sau AOSP, nu mai stiu), dar nu se ridicau la inaltimea asteptarilor mele. Deocamdata prefer calitatea audio oferita de rom-urile Samsung. Asta e unul dintre motivele principale pentru care nu prea stau pe AOKP. Daca s-ar rezolva asta, as folosi fericit, caci imi place mai mult stilul Google. Zicem noi de Samsung ca una, ca alta, dar mie unul imi lipsesc si unele aplicatii/adaugiri/mod-uri Samsung cand testez rom-urile AOKP. Mi-a placut in schimb ca poti pune DPI de tableta, de phableta, etc... desi interesante, nu mi se par practice... adica la dpi-ul acela, mi se pare prea mic totul, trebuie sa port ochelari. Am mai incercat si rom-ul lui Modstorm AOSP Project 1.2., dar tot asa niste bube... Ca o chestie generala, ca s-a adus vorba, odata pus un astfel de rom, tot continutul memoriei interne se muta intr-un anumit folder "0", dar poti muta ulterior cu un "cut" in locatia initiala tot din acel folder si se poate sterge tot ce s-a creat in plus. Acum as vrea sa incerc Assassin-ul care, desi au fost acuzati de Tamirda (de la Phoenix roms) ca s-au cam copiat script-urile de Aroma installer, promite multe optiuni in Aroma, mai multe pagini de personalizare chiar decat Phoenix, care mi se pare cel mai bun la optiuni Aroma, in momentul de fata,... care, vorba lor, e ca si cum ti-ai face propriul rom. Nu prea vad sa aiba teme de AOSP insa. Astept totusi v1.1. sa vad ce schimbari s-au facut. Se apucasera sa-l uploadeze azi, dar s-au mai apucat sa mai faca ceva la el, si au amanat lansarea. Dar o sa-l incerc macar sa-mi fac o parere... @Feri: am vazut ca ai postat intre timp, la CM 10 mi se pare la fel situatia ca la cele de care vorbeam mai sus. Desi, repet, mi se pare super, multe chestii misto, dar din pacate, si unele lipsuri. Edited March 12, 2013 by steff195 razvanrudy and EMP83 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) Intodeauna au fost si vor fi lipsuri in ambele romuri! Ar fi frumos daca samsung nu ar modifica interfata! Sa modifice doar aplicatiile doar pentru perfomanta insa grafic sa ramana asa vum vine aosp!Ar fi o minunatie!Din pacate note nu este suportat oficial de catre AOKP ca daca era sigur acum eram in 4.1.2 aokp!is foarte putine chestii care imi lipsesc in general din romurile samsung! Ar fi frumos daca am reusi noi,aici cu toti sa facem un rom! Referitor la folderu 0 este adevarat ca poti insa daca ai fisiere multe dureaza o venicie! Eu am incercat sa mut folderul android unde aveam fifa,NFS si folderul DCIM si a durat ft mult! BTW: eu nu vreau sa spun la nimeni care rom este bun sau nu! O persoana care testeaza si stie despre ce este vb este ok insa numi plac persoanele care vorbesc doar din auzite si care habar nu au cu ce se mananca defapt un rom sau cum trebuie sa fie! Fiecare rom are avantajele si dezavantajele lui! Pentru mine romurile facute de samsung is ft urate,is oribile insa sunt stabile! Romurile AOKP sau AOSP mi se par minunate pe partea de grafica! De multe ori sunt instabile romurile aosp pentru ca mereu developari vin cu chestii noi care in prima nu sunt prea stabile dar cu timpul tot se aranjeaza! Asa a fost si cu AOKP 4.1.2 pentru S2!La inceput era destul de nasol dar cand au lansat M1 chiar era stabil si ok!Pacat ca nu au facut acel rom si pentru Note 2!Si romurile de la samsung daca le aranjezi putin pot fi destul de ok! Edited March 12, 2013 by iepurasu_poznas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Oauuuu............astia de la Assasin chiar vor "sa ne asasineze"........... pare forarte promitator si imi place la nebunie ideea ca folosesti Aroma sa scapi/instalezi tot ce ai nevoie.unul din lucrurile care le urasc cel mai mult la reinstalari e ca trebuie sa incep sa adaug/scot tot ce imi/nu imi trebuie. stiu ca am mai incercat un rom care avea ceva de genu si de atunci am ramas "indragostit" de aceasta varianta.nu mai zic nimic de faptul ca ai aproape tot ce exista pentru Note 2 la un loc. insa sa vedem si cum se descurca caci "pe hartie" pare promitator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 (edited) @iepuras: Tind sa cred ca nu de mine vorbeai cand ziceai de tipul de persoane care vorbesc din auzite. Daca nu as sti despre ce e vorba, nu m-as apuca sa vorbesc. Cred ca ti-ai dat seama ca sunt destul de pasionat incat sa testez orice este nou. Cum ziceam si de acel Assassin. Nici eu nu vreau sa spun care e ok sau nu, incerc sa avem o discutie aici, pentru ca cei care nu se incumeta sa testeze fiecare rom, macar sa aiba niste recomandari. Eu unul trebuie sa recunosc ca sunt niste chestii pe care le consider utile in rom-urile Samsung. Au ei si multe bloatware-uri, dar se si vede unde isi baga mana. Daca n-ar fi asa, as sta pe AOKP. Daca as avea mai mult timp, si daca mi-ar permite familia, caci si asa am reprosuri de la sotie ca mai mult stau cu mana pe Note decat pe ea , m-as apuca sa imi fac un rom dupa bunul plac, dar sincer, parca nu mai am nici rabdare. Prefer sa iau ce gasesc, care trebuie sa recunosc, ma cam multumeste. @razvanrudy: chiar ai ce pune/scoate in acel rom. Eu vreau insa tema de AOSP la el. Am vazut ca are Nova launcher ca optiune, dar nu e si restul customizat stil AOSP. Sau chiar daca nu pun asa ceva, daca merita rom-ul si ma face sa renunt la Alliance, ma gandeam sa donez pentru tema AOSP a lui Mowmo, care mi se pare destule de complexa si fidela originalului. Exista si un dezavantaj cand ai prea multe optiuni in Aroma, risti sa scoti fisiere de sistem care sa afecteze functionarea ulterior. Edited March 12, 2013 by steff195 EMP83 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 @stef195: sigur ca nu la tine ma refeream pentru ca se vede cat esti de pasionat si am tot respectul pentru tine si pentru majoritatea persoanelor de aici! Mai toate persoanele de aici vorbesc in cunostinta de cauza si jos palaria in fata lor pentru asta!! Eu m-am referit stric la o persoana care vorbeste fara sa stie ce spune si cred ca toata lumea de aici stie la cine ma refer! steff195 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 [...] Daca as avea mai mult timp, si daca mi-ar permite familia, caci si asa am reprosuri de la sotie ca mai mult stau cu mana pe Note decat pe ea ,[...] Nu esti singuru'.... narcis1974, steff195 and EMP83 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Sigur nu este... steff195 and narcis1974 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Azi m-am decis sa "ii incerc pe asasini" prea mult nu am ce spune caci are abia 2 ore de cand ma joc cu el ca si chestii la prima vedere : nu mai exista My Files ci doar ES File Explorer.Am ales in Aroma instalarea lui si nu stiu daca ar aparea cel default in cazul in care nu selectam ES-ul.Sincer nu ma deranjeaza caci oricum nu il foloseam dar m-as fi bucurat sa am pe langa ES si Solid Explorer-ul.Am ales deasemenea si Nova Launcher caci are niste optiuni care imi plac foarte mult Am ales tema b&b fusion iar rezultatul final il aveti in screenshot-uri la ultima poza > coltul stanga sus>satelitul...............asta am vrut sa subliniez EMP83 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Curios.........threadul dedicat a fost inchis.se investigheaza.........Sper sa rezolve disputele si sa il redeschida caci imi place acest rom Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 EMP83 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Da, am vazut ca s-a inchis, eu nu l-am testat, caci am asteptat 1.1. Chiar le-am scris ieri daca vor introduce o tema AOSP in Aroma, si mi-au zis ca vor vedea daca vor primi permisiunea de a folosi una. Legat de screenshot-urile tale, arata interesant, dar stii ce nu imi place mie, intotdeauna am urat, bateria aia stil cerc, si celelalte icoane cu culori ciudate. Prefer cat mai stock totul, ideal ar fi stil AOSP, dar si Samsung e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMP83 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Nici bateria din romul meu nu iti place!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Nu. Trebuie sa fiu sincer. Nu trebuie sa te superi. Nici a ta si nici celelalte nu-mi dau un sentiment de autenticitate, precum cea AOSP sau cea Samsung chiar. Daca e sa fiu sincer pana la capat, sper sa nu se supere si altii, daca folosesc asa ceva, dar mi se par ieftine, vizual/grafic vorbind. EMP83 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts