Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II Modding

Recommended Posts

@Feri: da, e ok, e mai nou decat DLL7.

@mesersmith: cred ca aia cu 4.1.2. si-au facut-o cu mana lor, cine stie ce au facut bietelor telefoane. Si culmea e ca aveau si Sane chip, deci nici macar nu aveau din ala expus, cum am eu si Feri, de exemplu. Sunt multi care nu ar trebui sa aiba astfel de telefoane pe mana. :)

Adevarat, doar ca erau si cateva povesti in care era vorba despre oameni care nu au instalat in viata lor nici macar o aplicatie de pe play.

In zilele alea cand mi-a picat telefonul, chiar am mancat pe paine posturi de pe xda. Si chiar m-a mirat ca era un tip care-l cumparase de vreo doua zile si plecase din tara si nu avea cum sa-l duca la garantie ca nu era internationala sau ceva de genul.

Eu sper sa nu fie asa, dar topicul ala m-a pus pe ganduri.

Si mai e o chestie. Daca freci telefonul ca pe draci, dar nu-ti pica atunci cand tot faci instalari si-ti pica doua zile mai incolo, ce mai conteaza ce anume ai instalat si de cate ori?

Ca vorbim de niste zone de memorie, care nu stiu daca se pot enerva dupa vreo doua zile ca ai instalat tu nu stiu ce soft de nu stiu cate ori.

Si la mine de la ce s-a tras? Ca am pus de doua ori rom stock si ca am facut root?

Dracu sa le ia.

Rezolvarea este sa le butonati acum, iar pe finalul garantiei si dupa ea, sa le lasati in pace sau sa le vindeti.

Nu zic de tine man oricum. Tu sa zicem ca ai avut 4.1.1. si nu erai "acoperit" macar de acest fix pe care zic ei ca l-au introdus. Nimic din ce am zis nu faceam vreo referire la tine. Eu ziceam de cei de pe xda de care ziceai tu, care mai aveau si 4.1.2 si Sane chip pe deasupra. Adica daca nici nu ai un chip care se presupune ca are probleme care sunt sansele sa ai SDD? De aia ziceam, scuza-ma, dar cand toti idiotii/martanii isi iau telefoane din astea doar ca sa impresioneze gagici sau pentru cine stie ce motiv de mandrie, nu ma mir ca li se intampla. Am vazut unii chiar pe computergames, stii tu exemplul, care dupa ce i-am ajutat si i-am invatat ce inseamna CWM incepusera sa ma ia de sus pe mine... motiv pentru care am decis sa nu mai intru pe acolo.

Edited by steff195

Stiu ca nu te refereai la mine, dar am ridicat eu problema mea.

Adica, am citit asa cum spuneam despre cazuri in care le-au rupt cu instalari, cazuri in care nu au instalat nicio aplicatie de pe market macar si situatia mea foarte clara cand am instalat 4.1.2, apoi m-am intors la 4.1.1 si am facut root, a mai mers doua zile si fara nicio alta instalare, s-a dus dracului. Ba chiar eram la sala, am ascultat muzica in draci la casti, apoi am crezut ca s-a terminat bateria, dar el deja decedase.

Stiu ca sunt tot felul de cazuri, dar uite ca sunt si cazuri in care au picat fara ca utilizatorul sa aiba vreo vina.

LE: in ceea ce priveste cazul de pe computergames...stii foarte bine parerea mea. Sunt multi idioti pe lumea asta si chiar nu trebuie sa te lasi afectat in niciun fel de niciunul dintre ei. Pur si simplu trebuie sa-i ignori si atat.

Sa stii ca la asta m-am gandit si eu. Ciudat mi s-a parut doar ca a picat dupa doua zile fara sa instalez sau sa fac ceva. Doar am ascultat muzica pe casti si am oprit-o, l-am bagat in buzunar si 15 minute mai tarziu, era oprit.

cine stie. eu unul nu vreau sa schimb kernel si nici sa pun rom-uri facute si modificate de altii..

de ce ziceam ca vreau sa fac root si sa modific niste fisiere din etc. pentru ca am gasit fisierul de camera unde poti mari bitrate la video si compresia la jpeg. ca sa nu instalez de la altii mod-ul ala de camera.

iar diferentele se vor observa, si la nokia faceam.

si cu root pentru alte aplicatii care necesita, ala de backup si asa mai departe.

dar rom-ul si kernel eu nu voi pune altul nu am nevoie.

si asa voi gasi si fisierele alea audio, fara sa instalez apk-uri separat. poate totusi le gasesc. pentru ca apk-urile postate aici, (alea audio - imi cer scuze daca nu sunt apk) sunt facute de cineva care a gasit acele fisiere

Edited by root_cert

Pai vezi ca exista un topic despre ele si daca ai root, poti modifica doar fisierul defaul_gain parca si asta e tot.

Instalezi si aplicatia aia de bass si crede-ma ca vei avea alt telefon din punct de vedere al sunetului.

Eu acum nu mai pot asculta la maxim si inainte il dadeam pe maxim si nu era nici pe departe suficient.

tare , suna bine ceea ce e postat. asa aveam si pe SonyEricsson W810 . si pe SE resoftam, erau niste patch-uri le puneai cu XS++.. cine a prins vremurile.

dupa cum se vede am trecut prin mai toate resoftarile..:P..

inca ceva.

am acum romul stock, de la cosmote, e luat la liber dar vad ca e COA.. am aplicatii puse pe el etc.. daca iau un rom de pe sammobile, nu conteaza ce tara e nu?

si apoi sa zicem ca il pun cu Odin, fara sa dau wipe la data sau cache.. va sterge Odin oricum tot si va pune ROM-ul ca si cum ar fi din fabrica nu?

(eu asta as vrea sa faca)

Ok. Treaba sta asa. Daca in emmc scrie ca aveti chip.ul urmator VTU00M type si FW 0xf7 puteti sa stati fara pb. Cipul nu se strica. Nu are treaba cu kernel , fw si etc. Daca aveti 0xf1 e cipul naspa. Aprilie august 2012. Daca aveti noiembrie decembrie 0xf7 sunteti norocosi

Daca dai MegaWipe, nu poti flashui rom-ul stock de pe cardul extern,caci acesta este destinat a se flashui prin Odin, e in format .tar sau .tar.md5, daca are si acel md5 inclus, si nicidecum nu e format .zip, cum sunt rom-urile custom.

eu vad ca rom-ul stock de pe sammobile e .zip

tot nu merge??

@root_cert: trebuie extras. In arhiva zip o sa gasesti fisierul .tar. md5 sau .md5! Rom stock se poate pune direct din tel doar daca ai deja root. Daca ai root atunci instalezi mobile odin din google play si poti face flash!

Da, uitasem de varianta cu Mobile Odin cu care poti pune si rom stock. Poate din cauza ca nu prea mi se pare nu stiu ce sfaraiala sa faci root, sa pui Mobile Odin ca sa pui rom stock si dupa aceea oricum pierzi prin asta si root si Mobile Odin. Asa daca vrei sa pui un stock sau situatia o cere il pui direct de pe pc, nu mai treci prin niste etape in plus degeaba. Dar ma rog, poti face cum crezi, eu am zis cum as face eu. ;)

Corect! Mobile Odin poate injecta root, stiu ca era o optiune acolo... m-am jucat un pic cu el cand l-am descoperit dar dupa aceea am pus rom-uri doar din recovery, si probabil am pierdut din vedere. Daca stau sa ma gandesc mai bine parca si ramane Mobile Odin-ul dupa flash de stock. Nu mai stiu. Daca e asa, retrag ce am zis mai sus. Iepurasule, poti sa confirmi? ;)

Edited by steff195