Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II Modding

Recommended Posts

In sfarsit am ajuns din nou la Omega.

Imi place tare mult telefonul,dar cu Omega e bestial.Acum vine fara Simplistic in el dar Simplisticul se poate pune dupa.Fara Simplistic culoarea toggle-urilor este albastru,iar dupa Simplistic,poti colora ce si cum vrei.

Repet,imi placea tare mult si Alliance,mai ales pentru autonomia bateriei lucru care il astept acum si de la Omega,dar la Alliance erau si cateva lucruri care nu imi placeau.Era cam incurcat si complicat si prea facut din multe bucati care la sfarsit nu duceau la ceva finisat si compact asa cum ma asteptam eu.Din aceasta privinta,Omega ma multumeste !!!

Am instalat și eu ieri seară Alliance, dar parcă tot mai mult îmi place Omega (poate m-am obișnuit cu el)

Diseară bag și eu Omega v12.Din ce am citit este suficient doar wipe la cache și dalvik cache dacă vin de pe Omega v11

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Repet,imi placea tare mult si Alliance,mai ales pentru autonomia bateriei lucru care il astept acum si de la Omega,dar la Alliance erau si cateva lucruri care nu imi placeau.Era cam incurcat si complicat si prea facut din multe bucati care la sfarsit nu duceau la ceva finisat si compact asa cum ma asteptam eu.Din aceasta privinta,Omega ma multumeste !!!

Pai ziceai ca de aia iti place Android, ca poti sa iti bagi nasul si sa te joci cu el cat mai mult. :D

La 12 de la Omega, scos dupa aproape o luna (11 era scos pe 21 Ian) am vazut foarte putine schimbari in changelog... si nu m-a uimit incat sa ma faca sa vreau sa-l testez. :P

Pai ziceai ca de aia iti place Android, ca poti sa iti bagi nasul si sa te joci cu el cat mai mult. :D

La 12 de la Omega, scos dupa aproape o luna (11 era scos pe 21 Ian) am vazut foarte putine schimbari in changelog... si nu m-a uimit incat sa ma faca sa vreau sa-l testez. :P

Da,clar...imi place tare mult sa le "butonez".

Momentan l-am lasat in pace fara wifi,vorbit 15 minute,in frig in geaca plimbandu-ma pe afara si s-a dus un procent din baterie in 3 ore si Battery Drain imi arata ca a consumat 0.2 %.Cred ca o sa tina mai mult ca si la Alliance,bateria.Sa vad cum v-a fi dupa un ciclu complet.

Am instalat si eu Omega v12.

Acum fac un back-up la Omega v12 si bag si kernel Perseus sa vad cum se misca.Daca nu imi place fac restore.

De ce ai instalat kernel custom ? Ce nu ti-a placut la cel stock ? Sa-mi zici te rog ce simti ca face in plus cel custom si poate o sa il incerc si eu.La primul Note(note 1) am tot schimbat kernel-uri dar in afara de overclocking nu era mare diferenta intre cel custom si cel stock.

Momentan l-am lasat in pace fara wifi,vorbit 15 minute,in frig in geaca plimbandu-ma pe afara si s-a dus un procent din baterie in 3 ore si Battery Drain imi arata ca a consumat 0.2 %.Cred ca o sa tina mai mult ca si la Alliance,bateria.Sa vad cum v-a fi dupa un ciclu complet.

Pai man, nu asa testezi bateria, ci cand il folosesti intens, atunci se vede cat consuma de repede sau daca tine. Asa si eu am pus Perseus kernel in weekend si dupa 2 ore era tot la 100%. Dar cand stai pe el incepe sa se scurga procentele vazand cu ochii. Pe mine asta ma intereseaza, sa vad cat ma tine cand il folosesc. :)

De ce ai instalat kernel custom ? Ce nu ti-a placut la cel stock ? Sa-mi zici te rog ce simti ca face in plus cel custom si poate o sa il incerc si eu.La primul Note(note 1) am tot schimbat kernel-uri dar in afara de overclocking nu era mare diferenta intre cel custom si cel stock.

Cel stock era ok pe v11,nu am apucat sa-l testez pe v12.La fostul telefon tot timpul la custom rom foloseam si kernel-uri custom,am zis hai sa incerc si la Note.

Deocamdata in afara de OC la 1.8Ghz altceva inca nu am remarcat.Vedem dupa cateva zile cum se misca bateria.

In rest telefonul se misca excelent.

Pai man, nu asa testezi bateria, ci cand il folosesti intens, atunci se vede cat consuma de repede sau daca tine. Asa si eu am pus Perseus kernel in weekend si dupa 2 ore era tot la 100%. Dar cand stai pe el incepe sa se scurga procentele vazand cu ochii. Pe mine asta ma intereseaza, sa vad cat ma tine cand il folosesc.

Sent from my GT-N7100 using Xparent ICS Tapatalk 2

Stiu ...si eu testez tot ca si tine dar vreau sa vad si fara sa-l folosesc cat tine.Fac eu un mic studiu :)

Voi l-ati pus cu Odin sau CWM ?

in primu rand salut toti colegii de forum

in al doilea rand(cu toate ca ra trebui sa fie primul - dar regulile de politete...........) il salut pe steff195 si imi aduc aminte cu placere cat de mult ma ajuta pe vremea lui Samsung Omnia i900

ma bucur sa vad ca inca nu ti-ai pierdut pasiunea pentru asa ceva.................numai bine si bafta

in al treilea rand felicitari pentru ideea de a pune totul gramada sa putem intelege si noi , astia mai incepatori.

am ajuns aici datorita lui @feri caruia ii si multumesc pentru asta

si acum ca am termiant cu multumirile (cred ca am multumit pe toata lumea) ma apuc de treaba si revin mai tarziu cu pareri ( caci e destul de mare trecerea de la iOS la Android )

L.E

mai concret ce e cu wipe-urile astea , ca am vazut ca sunt mai multe si nu prea am inteles

Edited by razvanrudy

Vreau sa il pun si eu.Si l-as pune tot cu CWM.Mai trebuie sa ii dau ceva wipe-uri ?

Eu după ce l-am instalat i-am dat wipe la cache și dalvik cache.

@razvanrudy

Ar fi bine sa știm cam ce știi tu?

Ai mai instalat custom rom pe android?

Recomandarea mea este sa începi sa studiezi acest topic chiar de la primul post.

Am instalat si eu Omega v12.

Acum fac un back-up la Omega v12 si bag si kernel Perseus sa vad cum se misca.Daca nu imi place fac restore.

Pt prima încărcare nu sta rău ;)

Și m-am jucat și vreo 30-40 minute NFS.

Screenshot_2013-02-18-23-00-09.png

Screenshot_2013-02-18-22-59-52.png

Screenshot_2013-02-18-23-00-00.png

Pai nu se vede NFS-ul in al doilea screenshot. :) Nu vad decat ca ai efectuat niste apeluri vocale. :P Glumeam un pic, dar serios acum, vad ca nu-ti apare mai nimic, dar totusi ecranul se vede ca a fost aprins aproape 3 ore. Ciudat...

@razvanrudy: bun venit si mersi pt aprecieri... e bine sa stii ca cineva isi aminteste ajutorul oferit. ;)

@narcis: l-am pus din OTA-ul lui Alliance, era acolo la rubrica kernel-uri, dar s-a flashuit automat prin CWM... dar am revenit la stock intre timp...

Edited by steff195

Și mie mi s-a părut ciudat ca nu a apărut în lista, nu a apărut nici YouTube, ca m-am uitat și la aia vreo 10-15 minute.

Crede-ma,chiar nici o intentie rea din partea mea.Dar nu aveam de unde sa stiu ce cunostinte de instalare ai.De acea ti-am pus intrebarea ca sa stiu/stim cum te ajutam ;)

La treaba asta cu wipe vazusem undeva o explicatie foarte buna referitor la ce inseamna.Mai sap dupa el.

offff.............tot nu reusesc sa ma lamuresc cu wipe-urile astea.

am inteles ca aceste wipe-uri sunt un fel de formatare a unor chestii (care?????) , singurul care cat de cat am inteles despre ce e vorba e wipe data , restu............

apoi am vazut ca in Omega scrie ca aceste procese de wipe sunt automate , dar deasemenea am vazut ca ele sunt si in meniul de la CWM. de aici inteleg ca in momentul instalarii Omega nu am treaba cu wipe-urile.daca e corect atunci cand si pentru ce se foloseste WIPE?? eu asta nu inteleg..............la ce folosesc , care e rostul lor.

banuiesc ca aceste wipe-uri se ocupa de anumite locatii din partitia de recovery si sterge anumite urme lasate pe acolo de alte rom-uri ca sa nu apara conflicte

totusi daca imi poate explica cineva mai exact cu ce se ocupa fiecare wipe in parte poate as reusi sa pricep si rostu lor

Foarte tehnic nu stiu sa-ti explic.

Cand instalezi Omega ai optiune din aroma instaler sa dai full wipe.Eu cand am instalat am dat full wipe atat din CWM cat si din aroma instaler.Full wipe se foloseste cand treci de pe un rom stock pe un custom rom.Daca ai avut omega v11 si treci pe omega v12 este suficient doar wipe cache si dalvik cache.

Tot ce stiu este ca wipe data/factory reset sterge tot de pe telefon cu exceptia sd card extern.

m-am apucat de treaba :excl: am folosit varianta CWM si Omega 12.

pana acum totul a decurs normal. ce sfaturi mai aveti? ceva instalari , chestii care ar trebui facute pentru inceput?

am vazut in cateva video pe youtube ca aveau tipii aia in cardul unde era si omega o ditamai lista cu tot felul de zip-uri.adica cam tot ce se poate instala trebuie prin CWM sau se pot instala direct?

ma refer la chestii de genul titanium

L.E

sa inteleg ca Bloatware sunt nenorocitele de aplicatii cu care a intesat samsung telefonul?Am dezinstalat aproape toate apliccatiile samsung(ChatOn , email , S Voice , Hub-urile , etc)

Edited by razvanrudy

Salut,

am si eu un gt-n7100, i-am facut unlock cu odin, si desteptu de fratimiu a scos un Firmware de pe sammobile si l-a instalat pe el. cica ar fi europa de est universal n7100xxdlj2... dar e foarte greoi, accuwether nu prea isi face update, se blocheaza... Cum pot afla care a fost versiunea lui de Firmware originala? doar ce pot spune e ca a fost cumparat la liber de la orange.

Va multumesc.

:welcome:

Din cate cunosc eu, nu prea ai cum sa afli ce anume rom ai avut.

Dar stii daca ai avut 4.1.1 sau 4.1.2?

Rom-ul pe care il ai tu acum este un PRE-RELEASE, asa ca probabil ca sunt de asteptat cateva bug-uri.

Asta ai tu acum.

Dar tot de pe sammobile poti lua un alt rom stock.

Eu am CSC COA, de Cosmote.

Poti sa-l incerci pe acesta.