telefoane furate Furt de telefoane, prevenire si reactie
-
Similar Content
-
By Smooth1c
De curand am achizitionat un galaxy s2 si am o nelamurire in legatura cu imei-ul. pe el si pe cutie apare un imei, dar in tabloul de bord (google) si la About phone apare altul. care e faza? ca nu prea inteleg. telefonul nu e chinezarie.
-
By DTTR
cum se fura bani de la fraieri (care culmea mai si dau LIKE).
un AD (reclama) de pe facebook zice asa... loc de munca acasa...
fraierul zice: WOW, vreau si eu...
da click... citeste niste bullshituri legate de supraveghere video si apoi da "aplica". pana aici nimic dubios. dubios e ce urmeaza. trebuie sa te inregistrezi cu tot ce ai... card, numar si CULMEA... numarul CVV. adica dati toate datele ca va luam noi banii...
si culmea. aceasta reclama are 108 like-uri...
imi place cum filtreaza FB anunturile. de fapt de ce sa le filtreze daca genereaza bani.
HAI SICTIR!
-
By George
Salutare la toata lumea
Un bun prieten de-al meu si-a pierdut un HTC Sensation in taxi acu aprox. o saptamana; desi a realizat la numai 10 secunde dupa ce a coborat ca ii lipseste telefonul, taxiul plecase si nu l-a mai putut gasi. Din pacate htcsense.com tocmai a incetat sa functioneze, deci localizarea oferita de HTC nu mai exista. Desi are codul IMEI, a vorbit la Vodafone si i s-a spus ca nu au ce sa faca si ca ei nu pot localiza telefonul. Ma intreb: ce poate face prietenul in situatia asta sa isi recupereze telefonul, in ideea in care totusi codul IMEI ar trebui sa garanteze faptul ca fiecare telefon furat este localizabil?
Va multumesc de raspuns si cu ocazia asta va spun ca ma bucur ca mobilissimo are in sfarsit un forum!
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts