Clicky

Jump to content

Cartela Vodafone primita cadou

draganalex

Recommended Posts

Salut :)

Dupa cum majoritatea au primit acele mesaje de la Vodafone in care spuneau ca primesti de la ei cadou maxim 2 cartele cu numar, am trimis si eu un mesaj cu datele de contact ale mele si am primit acea cartela (am vrut doar 1) :) . Acum as dorii sa va intreb dupa cum puteti vedea pe plic scrie "Plic cu minute nelimitate instant" iar intrebarea mea este: acele minute is valabile doar pentru numarul te telefon cu care am raspuns la acel mesaj sau sunt nelimitat in retea cu toate numerele si pentru cat ? ce valabilitate au ?

(nu as dorii sa se raspunda cu "deschide plicu si baga SIM-l in telefon" <-sau ceva de genu deaoarece as vrea sa dau plicul acesta la o prietena :) si nu arata frumos cu plicum desfacut)

post-1644-0-08586900-1356883924_thumb.jpg

Edited by draganalex

• 1 year later...

Am primit doua astfel de cartele,dar le-am dat. Fiecare are 4 luni valabilitate,de la momentul inregistrarii SIM-ului in retea,timp in care se poate apela nelimitat un numar din retea,setat ca favorit.Dupa epuizarea perioadei de valabilitate,ca sa se poata apela in continuare,trebuie reincarcata cartela,in vederea obtinerii unei noi valabilitati.Asta nu ai tarziu de 30 de zile,altfel optiunea cu care a venit cartela se dezactiveaza,fara posibilitatea de o reactiva.

Cea mai ieftina metoda,este reincarcarea cu 10 euro credit,dupa care se cumpara 12 luni de valabilitate.

Edited by Ionuț

singurul motiv pentru care se dau astfel de cartele este acela de a face un recensamant al utilizatorilor.

ma intreb... daca eu tot am cartela preplatita... de ce sa-ti dau numele meu si alte date?

ma intreb... cand se "prajeste cartela" si ma duc sa mi-o schimbi (pentru a pastra numarul) tu vodafone de ce ma intrebi cum ma cheama? e vorba de o cartela preplatita (care ar trebui sa anonima ca de aia e preplatita - ca o cartela de metrou... ca o cartela telefonica... ca un telefon cu fise...)

eu ma feresc de a fi darnic in date cu cei de la orange/vdf/cosmote. dau intotdeauna nume fictive si aiuristice.

dar baietii (legiuitorii) s-au desteptat. vor sa se poata vinde cartele preplatite numai daca te legtimitezi... good luck with that.

Cei cu nevoi de comunicare merg și își cumpără cartela... Nu așteaptă ani să primească.

Mai este un motiv pentru care se mai dau cartele. Crește numărul de cartele active și dă bine în statistici.

Mănânci cai? Qashqai!

Is this beef? Of horse!

sent using smoke signals dupe racheta GPad a soției