Clicky

Jump to content

paul_ciobi

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by paul_ciobi

 1. Ceau,

  Am conectat SII-ul meu la Kies si imi apare fereastra cu update la PDA:LSM / PHONE:LS4 / CSC:LS4 (ORO). Este cumva Jelly Bean? Ne fiind un as al telefoanelor si instalarilor de Android va cer parerea cu acest update.

  Cum este mai indicat sa-l fac?

  Astept lamuriri si va multumesc anticipat.

 2. Ciudat, eu nu am identificat nicio setare care sa schimbe modul in care sunt afisate datele in log-uri.

  Foarte ciudat, pentru ca eu la s2 cu ics, nu am vazut sa fie asa asezate datele in log-uri.

  Acum cca. trei luni (cand am cumparat S2-ul asta) la un momentdat m-a intrebat cind sunam care sa fie oPtiunea principala (ma refer cand apelam din JURNAL). Atunci am optat pentru call ca fiind principala si icon--ul cu receptorul sa modificat ca intr-un icon fundal verde cu receptor pe el. Dupa ce am facut update mi-a disparut optiunea asta.

 3. @paul_ciobi: depinde unde apesi cu degetul, cred; daca eu apas pe numar, apeleaza direct (insa eu am Sense 3.6); daca apas pe iconita mica din dreapta, ma trimite la contact (asa fac atunci cand vreau sa trimit SMS)

  Oriunde apas cu degetul - aceeasi reactie. Daca citesti cu atentie ce am scris - dupa ce am facut update mi-a disparut o setare. Inainte aveam acele oPtiuni.

 4. Am un S II la care am facut update prin Kies. Se vad cateva imbunatatiri la viteza si la baterie dar au aparut si doua probleme. S-a intamplat sa se intrerupa convorbirea de cateva ori si sper sa fie d la retea de la semnal, o sa mai vad. Alta problema care ma deranjeaza putin mai mault este ca mi-a disparut o setare si anume: din modul stand daca vreau sa apelez pe cineva din JURNALE ma trimite in "agenda" unde am obtiunile de sunat, SMS MMS. Inainte de update aveam setat sa sune direct. este deranjant mai ales cand conduc.

  Ma poate ajuta cineva cu setarea asta?

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use