Clicky

Jump to content

paul_ciobi

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by paul_ciobi

 1. Pot sa-i dau peste ce am acum? Avea ceva erori de functionare (am ICS404). Am citit pe undeva ca ar fi bine sa rad tot.
 2. Ceau, Am conectat SII-ul meu la Kies si imi apare fereastra cu update la PDA:LSM / PHONE:LS4 / CSC:LS4 (ORO). Este cumva Jelly Bean? Ne fiind un as al telefoanelor si instalarilor de Android va cer parerea cu acest update. Cum este mai indicat sa-l fac? Astept lamuriri si va multumesc anticipat.
 3. Pentru problema mea. Am gasit pe un forum ca acea optiune a fost scoasa intentionat. Nu explica de ce. Nasol pt. ca era utila.
 4. Sa fie asta cauza? Versiune firmware: PDA:LPH/PHONE:LPE:CSC:LPH(ORO) cred ca este ultima versiune
 5. Daca vezi poza mea. La fiecare apel in dreapta, unde este data, imi aparea ca la tine. Un icon din care se putea apela direct.
 6. Acum cca. trei luni (cand am cumparat S2-ul asta) la un momentdat m-a intrebat cind sunam care sa fie oPtiunea principala (ma refer cand apelam din JURNAL). Atunci am optat pentru call ca fiind principala si icon--ul cu receptorul sa modificat ca intr-un icon fundal verde cu receptor pe el. Dupa ce am facut update mi-a disparut optiunea asta.
 7. Oriunde apas cu degetul - aceeasi reactie. Daca citesti cu atentie ce am scris - dupa ce am facut update mi-a disparut o setare. Inainte aveam acele oPtiuni.
 8. Versiune firmware: PDA:LPH/PHONE:LPE:CSC:LPH(ORO) cred ca este ultima versiune
 9. In jurnal imi apare Icon (poza), numar de telefon si in dreapta icon cu receptor si data. In varianta anterioara daca apasam pe receptor suna direct. Acum nu mai vrea. ma trimite in detaliile contactului respectiv de unde am obtiunea sa sun.
 10. Am un S II la care am facut update prin Kies. Se vad cateva imbunatatiri la viteza si la baterie dar au aparut si doua probleme. S-a intamplat sa se intrerupa convorbirea de cateva ori si sper sa fie d la retea de la semnal, o sa mai vad. Alta problema care ma deranjeaza putin mai mault este ca mi-a disparut o setare si anume: din modul stand daca vreau sa apelez pe cineva din JURNALE ma trimite in "agenda" unde am obtiunile de sunat, SMS MMS. Inainte de update aveam setat sa sune direct. este deranjant mai ales cand conduc. Ma poate ajuta cineva cu setarea asta?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use