Clicky

Jump to content

Catalin BMW

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Catalin BMW

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  samsung galaxy note
 1. Vlad, le am pe toate 3 instalate (si sopcast si mix player si online tv), deci eu vad programe prin tv online, insa vroiam sa stiu daca se poate vedea si prin cool-tv online..
 2. Deci OnlineTV Romania il am instalat, pot vedea posturi tv de pe el, insa eu vroiam sa vad de pe cool-tv online (mi se pare super pt calculator si ma gandesc ca ar fi bun si pt smartphone). Cum pot sa vad daca am ultima versiune de Sopcast Android? Din cate observ aici la mine in telefon, am descarcat sopcast si sopcastX...nici nu am descarcat sopcast android, pt ca am incercat sa intru pe el din "magazin play" si cand dau click imi apare SopcastX, Online TV Romania, Tzopcast, Tv Wabe si alte doua prostii...sa inteleg ca sopcast android este chiar sopcastul instalat in telefon?
 3. Salut. Am un galaxy note si ma chinui de 3 zile sa vad programe romanesti pe telefon, si abia acum am reusit cu ajutorul vostru...drept pt care va si multumesc pe aceasta cale. Insa as avea o problema: pe online tv totul e ok, insa daca intru pe sopcastx si accesez un canal, se aude doar sunetul iar imagine nimic...ecranul e negru. Care ar fi problema? Si inca o intrebare: exista vreo posibilitate sa vedem posturi tv de pe cool-tv online? de pe acest site ma uit pe calc la posturile tv romanesti, insa aici trebuie vlc-ul si se poate intra doar de pe internet explorer(este specificat).
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use