Clicky

Jump to content

MoshuXXL

Gold Member
 • Posts

  463
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MoshuXXL

 1. Rămâne de văzut dacă merită reparat. Ăștia de la ESD au prețuri destul de prohibitive.
 2. Nu prea pare a fi problemă software. Poți încerca să îl resetezi, dar nu mi-aș pune speranțe prea mari. Dacă nu se rezolvă, du-l la service.
 3. Și eu l-am cumpărat. Am auzit o grămadă de lucruri despre el. Acu rămâne să învăț să-l folosesc.
 4. Intră la Setări/Afișare/Mărire ecran și font și trage de linia Mărire ecran la maxim în stânga.
 5. Am intrat pe forum la Setări și am debifat să mă notifice la autofollow, dar tot primesc notificări la orice subiect indiferent că îl urmăresc sau nu.
 6. De când s-a trecut la noua versiune sunt notificat pe Tapatalk la fiecare postare nouă din orice topic de pe Mobilissimo deși eu nu sunt abonat la ele. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 7. Vă mulțumesc tuturor pentru urări. @pascaleandrei @Feri @Sp1tfire @alexcosmin @Mihai @Innoxius @Alpe d'Huez @samyjuanito
 8. Pentru noi, posesorii de S7, retragerea Note 7 a fost un avantaj. Nu am fi primit probabil această funcție niciodată.
 9. Din ce am citit pe net folia de sticlă securizată de la GPEL pare a fi cea mai bună. Întâmplător am găsit un cod de discount de 40% așa că am cumpărat-o. Cu tot cu transport iese la 120 de lei față de 160 lei cât era inițial. Pentru cine este interesat codul de reducere este LASTCHANCE40.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use