Clicky

Jump to content

samyjuanito

Gold Member
 • Posts

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by samyjuanito

 1. Consumul depinde foarte mult și de stilul de condus, sincer eu nu conduc niciodată la consum.
  Sprinturi fac destul de des nu mă interesează consumul deloc.
  Cu diesel am avut un Volkswagen vento, prin 2008 motor de 1.9 TD. Am mers din Timișoara la Bistrița și m-am intors, am scos consum de 4.8, dar când am mers regim de autostradă cu 130 kmH mi-a scos 9 la sută prin oraș la fel 9 peste 9. Pentru mine și la stilul meu de condus nu este nus ce diferență între diesel vs benzina

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 2. @pascaleandrei eu nu sunt încrezător în autonomia aia ce o zic ei și sincer durează prea mult încărcarea la full electrice deocamdată.

  Sunt mai scumpe dar confortul este mai important și mai este și chestia de ce îți place.

  Iar eu de Volkswagen fug pentru că nu cred că există mașini la prețul Volkswagen cu interiorul de mai proasta calitatea.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 3. @pascaleandrei sunt foarte interesat de Lexus IS300H, BMW 330E, m-am mai uitat și la Mitsubishi Outlander PHeV. Full electric nu prea sunt opțiuni la ora actuala doar cele pentru bogați..... Mai trebuie 5 ani cel puțin să apară ceva viabil în opinia mea.

   

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

   

   

   

   

 4. @pascaleandrei o am din februarie, consumul mediu în jur de 7.6 am obținut. Eu deobicei circul doar în oraș și acolo se duce până la 12 litri doar că circul pe distante scurte, multe opriri, porniri și este de așteptat să ducă atât. Pe mine oricum nu mă deranjează.

  La benzina vs diesel as merge acum oricând pe benzină și nu din cauza că am avut probleme cu dieselurile. Eram și eu crazy din ăla cu diesel, doar că mi-a trecut... Următoarea o sa fie benzina hibrid.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 5. Da, este foarte important Nm pe langa CP.
  Al meu Astra K are 150 CP și 245 Nm, și este alta poveste.
  Benzina bineînțeles, cu dieselurile am avut doar experiențe proaste și eu și restul in familie, cu benzina nimic până acum.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 6. Aoleu 75CP...... Pai că sa faci o depășire trebuie sa accelerezi de la 5 km. An avut închiriată o Astra K benzina 1.4, 90 CP și îmi trebuia "5 minute" sa ajung la 130 kmH, când mă gândesc la 75 CP...mă îngrozesc.
  Mi-am luat în primăvară tot Astra K benzina, motor 1.4, 150 CP și 245 Nm, eee alta poveste.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 7. Varianta cu (celular) poți sa ai număr activ pe el și să-ți lași telefonul acasă, însemnând ca o sa poți primi și face apeluri de pe ceas. Asta daca operatorul pe care ești are servici pentru ceasuri, și bineînțeles trebuie sa plătești abonament.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use