Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  215

Posts posted by Innoxius

 1. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.

 2. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey".

  image.png.1148fff84ced34aec126551d6f1c8e47.png

   

  WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu?

  Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.

 3. La 28 ianuarie 1896 s-a dat prima amendă pentru condus cu viteză excesivă. Cel amendat (cu 1 shilling) a fost Walter Arnold, din East Peckham, care conducea un autoturism cu 8 mph (12 km/h), în condițiile în care limita de viteză era 2 mph (3.2 km/h). Arnold a fost prins de un polițist care l-a urmărit cu bicicleta!

 4. Un ardelean intră într-un bar din New York . Barmanul îl ia tare, din prima și îi spune că în acest bar se bea numai pe pariu.

  - Domnule, pun pariu cu tine că nu poți să bei o sticla de whiskey, în 30 de minute.

  Ardeleanul, nici una nici alta, își cere scuze, iese din bar și revine peste vreo 10 minute înapoi, pune banu' pe tejghea și acceptă provocarea. 

  Barman-ul îi dă sticla, ardeleanul o termină în 10 minute. Barmanul, stupefiat.

  - Domnule, n-am crezut că așa ceva e posibil. Nimeni nu a mai reușit!

  Ardeleanul:

  - Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru' de vis-a-vis, să verific!

 5. 9 hours ago, nick5roo said:

  Nu vin bre cu întârziere! Depinde ce setări faci la început. Ai-ul învață modul în care folosești aplicațiile și te notifică pe măsură. Dar poți seta și singur optimizarea bateriei și preferințe în notificare. Am văzut că se plâng destui, dar și sunt unii varză în ale utilizării. Eu nu ratez notificare, decât noaptea, pentru că l-am setat să nu mă deranjeze.

  Al meu s-a învățat ca, în timpul "programului de lucru", aprox. 8:30 - 17:00, să nu mă mai notifice la Gmail, doar la uațap și Outlook. Doar dacă iî trezesc încep să piuie toate alea. Mai pe seară, invers. Dăștept tare chinezul din telefon.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use