Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  215

Everything posted by Innoxius

 1. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.
 2. Să actualizez? Să nu actualizez? Mi-e să nu se dubleze.
 3. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey". WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu? Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.
 4. Acel moment vomitiv, în care într-o țară UE și NATO, un copil, întrebat ce vrea să-i aducă Moșul, răspunde "O periuță de dinți". Lasă, mă copile, că sunt alții mai năpăstuiți, că nu mai știu pe unde să-și dosească diamantele.
 5. Innoxius

  Funny stuff

  La 28 ianuarie 1896 s-a dat prima amendă pentru condus cu viteză excesivă. Cel amendat (cu 1 shilling) a fost Walter Arnold, din East Peckham, care conducea un autoturism cu 8 mph (12 km/h), în condițiile în care limita de viteză era 2 mph (3.2 km/h). Arnold a fost prins de un polițist care l-a urmărit cu bicicleta!
 6. Adolf Hitler elected in Namibia's local council elections - but has 'no plans for world domination'
 7. Noaptea mintii de Boris Pasternak Rusia: Elevi acuzați de terorism după ce ar fi plănuit să arunce în aer o clădire din Minecraft
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  Dar ce cu ce ai gresit asa de rau de trebuie sa faci editare video pe telefon? Ai pierdut un pariu? 😊
 9. Innoxius

  Bancuri

  Bai, sa nu inchideti forumul. Unde mai pun eu bancuri cu mine? - Servus, Todore! Hát, ce drac faci? - No servus, Laci... Iacătă, plimb melcu'! - Mno, da' fain melc ai, Todore ! - Poi, am fost avută altu' mai fain, da' mni-o scăpat...
 10. Pe noul template mobil nu am (sau nu găsesc) shortcut pentru notificări.
 11. Innoxius

  Bancuri

  Un ardelean intră într-un bar din New York . Barmanul îl ia tare, din prima și îi spune că în acest bar se bea numai pe pariu. - Domnule, pun pariu cu tine că nu poți să bei o sticla de whiskey, în 30 de minute. Ardeleanul, nici una nici alta, își cere scuze, iese din bar și revine peste vreo 10 minute înapoi, pune banu' pe tejghea și acceptă provocarea. Barman-ul îi dă sticla, ardeleanul o termină în 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, n-am crezut că așa ceva e posibil. Nimeni nu a mai reușit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru' de vi
 12. Innoxius

  Off Topic V3

  Forumul trebuie să rămână pentru moși ca noi.
 13. History of Charts: Who Invented This Chart Type?
 14. Ce e interesant e ca eu mai intram pe alea de la care nu primesc notificari. Adica intram (si intru) pe Gmail sa vad mesaje personale. Doar ca nu raspundeam imediat la notificare Gmail ziua sau Outlook seara. In schimb deschid imediat Outlook peste zi. De aici deduc ca a invatat care sunt pentru mine prioritare si intre ce ore.
 15. Al meu s-a învățat ca, în timpul "programului de lucru", aprox. 8:30 - 17:00, să nu mă mai notifice la Gmail, doar la uațap și Outlook. Doar dacă iî trezesc încep să piuie toate alea. Mai pe seară, invers. Dăștept tare chinezul din telefon.
 16. Pai da frate Like la baiatu', ce, io muncesc degeaba in folosul comunitatii?
 17. Și dacă am fi spus-o noi, s-ar fi supărat.
 18. Innoxius

  Bancuri

  Patriotism Ieri, am găsit-o pe nevastă-mea cu un ungur în pat. – Şi ce i-ai spus? – Păi ce să-i spun?! Eu sunt român, nu vorbesc ungurește !
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use