Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Posts

  18,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  266

Everything posted by Innoxius

 1. Innoxius

  Off Topic V3

  În cazul în care intenționați să mergeți (până) în Croația cu trotineta electrică
 2. Innoxius

  Off Topic V3

  Ba, astia-s normali la cap? Pai la profunzimile alea, ar trebui sa-mi dea EI o mie noua sute ca sa-l folosesc, nu eu lor. Sau doar ambalajul in stare buna costa atata?
 3. Innoxius

  Off Topic V3

  Bere, vin, mied. Cum au descoperit oamenii alcoolul, acum câteva mii de ani. Istorie, mituri și teoria care pune berea înaintea pâinii Pentru ca
 4. Innoxius

  Off Topic V3

  Stânga, Logan, țâgani de Harghita. Dreapta, BMW, țâgani de Jermănica. Acuma, la cei din stânga, nu-mi dau seama în ce constă handicapul. Loganul sau nația?
 5. Innoxius

  Off Topic V3

  Și unde e Lunca Cetățuii asta?
 6. Innoxius

  Off Topic V3

  Înainte de potop, șoricelul îl întreabă pe dinozaur: - Auzi, ție ți-a dat Noe add pe Facebook? - Nu… - Nasol atunci.
 7. Innoxius

  Off Topic V3

  Prețizie nemțească. Sau a căzut în halul ăsta euro? Că nu cred că a crescut leul în același hal. Click pe anunț și...
 8. La fel de misto ca in Londra. Doar ca sunt mai multi romani.
 9. Nu, nu ai reusit. Dimpotriva, imi vine sa... Suntem abia in a 3-a zi. Inca mai am ciorba, drob, pasca, baigli, oua, pulpa de miel la cuptor. Incearca peste o saptamana.
 10. Innoxius

  Off Topic V3

  Mancati tăiței din Bangladesh. Sunt eco-bio. Pofta buna
 11. Innoxius

  Off Topic V3

  Oare dacă era Foarte mulțumit, dădea 1 stea și cerea și despăgubiri?
 12. Innoxius

  Off Topic V3

  Se întoarce pe Pământ un cosmonaut rus după mai multe luni în spațiu și comandantul îl pune la curent cu ultimele evenimente: - Conform președintelui Putin desfășurăm o operațiune militară specială în Ucraina. De fapt, este un conflict între Rusia și NATO pentru a se stabili cine va domina lumea în următoarea sută de ani. - Care e situația acum? - Am pierdut peste 15.000 de soldați, 7 generali, 500 de tancuri, 3 nave, 100 de avioane și 1000 de camioane și transportoare blindate. Cosmonautul cutremurat întreabă: - Și NATO? - NATO încă nu s-a băgat.
 13. Innoxius

  Off Topic V3

  Lasati prostiile cu benzina si ulei, uitati ce am gasit.
 14. Innoxius

  Off Topic V3

  Service auto devastat în orașul Kherson de un tanc rusesc, după ce mecanicii le-au dat tanchiștilor o factură de 6000 de euro pentru un schimb de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de motorină și manopera. Rușii spun că n-avea cum să intre 200 de litri de ulei la un tanc și au deschis focul cu mitralierele. Conflictul a escaladat după ce patronul service-ului auto le-a spus rușilor că dacă sunt nemulțumiți de factură se pot adresa ANPC, moment în care tancul a îndreptat turela spre contabilitate și i-a somat pe angajați să facă storno. După refuzul celor din service, rușii au lansat primul proiectil, dar n-au putut să plece, pentru că mecanicii săltaseră tancul pe elevator. În cele din urmă tanchiștii și mecanicii au dat-o la pace: au făcut factura la jumate, dar au comandat și un set de șenile de iarnă, cu depozitare pe termen lung. După plecarea tancului, mecanicii ucraineni au izbucnit în urale, pentru că le scoseseră rușilor dopul băii de ulei de la tanc. Slava Ukraini
 15. Innoxius

  Off Topic V3

  După închiderea spațiului aerian pentru Rusia, România ar putea închide și tunelurile dacice! O inițiativă de lăudat. Pe acolo vin cei mai mulți, nu pe calea aerului.
 16. Innoxius

  Off Topic V3

  Ultima vorba in Rusia: "Nu scapa pe jos iPhone-ul, ca e ultimul".
 17. Innoxius

  Off Topic V3

  La curent e OK, platesc ca si pana acum, 10 - 20 lei compensare de la Guvern. Gazul nu stiu, ca e la comun pe asociatie, nu avem centrale pe scara mea.
 18. Innoxius

  Off Topic V3

  Am primit factura la curent
 19. Innoxius

  Off Topic V3

  Photographer Finds Polar Bears That Took Over Abandoned Buildings
 20. Innoxius

  Off Topic V3

  Doar mie mi s-a parut Matrix 4 o mare l...bă trista?
 21. Innoxius

  Off Topic V3

  Cand am vazut "Beth Hart Live in Brezoi" am zis "cine a fost ala care a facut greseala asta? Si ce ar fi vrut sa scrie in loc de Brezoi?" Plus ca "Beth Hart Live in Brezoi" suna ca imnul american cantat in ruseste de un stadion plin cu chinezi. M-am interesat si a avut nu unul, ci cinci concerte la Brezoi. "Summer Camp Brezoi 2021" mai exact. Nu stiu daca s-au strans spectatori pentru 5 intalniri. So, laidiz and gentlemăns, Beth Hart laivinbrezoi.
 22. Innoxius

  Off Topic V3

  Probabil a fost in compensatie la ce le-am scris eu la o chestie de 1.000 de lei care peste tot era maxim 500. Mi-au zis ca nu pot face review daca nu am cumparat.
 23. Innoxius

  Off Topic V3

  Românisme. Dai 5 stele si zici "Excelent" la un produs pe care nici nu l-ai primit inca. Sau: intrebi in zona de review cand iti vine pachetul. Care e nivelul urmator? Sa returnezi un produs nesosit inca? Sa cumperi ceva neprodus inca si sa-i faci review?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use