Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  215

Innoxius last won the day on April 1

Innoxius had the most liked content!

About Innoxius

 • Rank
  Hauritu'

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Model Telefon
  OnePlus 7
 • Model Tabletă
  Samsung Galaxy Tab A 10.1
 • Model Purtabil
  Fossil Q Activist

Recent Profile Visitors

6,363 profile views
 1. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.
 2. Să actualizez? Să nu actualizez? Mi-e să nu se dubleze.
 3. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey". WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu? Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.
 4. Acel moment vomitiv, în care într-o țară UE și NATO, un copil, întrebat ce vrea să-i aducă Moșul, răspunde "O periuță de dinți". Lasă, mă copile, că sunt alții mai năpăstuiți, că nu mai știu pe unde să-și dosească diamantele.
 5. Innoxius

  Funny stuff

  La 28 ianuarie 1896 s-a dat prima amendă pentru condus cu viteză excesivă. Cel amendat (cu 1 shilling) a fost Walter Arnold, din East Peckham, care conducea un autoturism cu 8 mph (12 km/h), în condițiile în care limita de viteză era 2 mph (3.2 km/h). Arnold a fost prins de un polițist care l-a urmărit cu bicicleta!
 6. Adolf Hitler elected in Namibia's local council elections - but has 'no plans for world domination'
 7. Noaptea mintii de Boris Pasternak Rusia: Elevi acuzați de terorism după ce ar fi plănuit să arunce în aer o clădire din Minecraft
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  Dar ce cu ce ai gresit asa de rau de trebuie sa faci editare video pe telefon? Ai pierdut un pariu? 😊
 9. Innoxius

  Bancuri

  Bai, sa nu inchideti forumul. Unde mai pun eu bancuri cu mine? - Servus, Todore! Hát, ce drac faci? - No servus, Laci... Iacătă, plimb melcu'! - Mno, da' fain melc ai, Todore ! - Poi, am fost avută altu' mai fain, da' mni-o scăpat...
 10. Pe noul template mobil nu am (sau nu găsesc) shortcut pentru notificări.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use