Clicky

Jump to content

iulia

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Model Telefon
    Samsung Galaxy S2

iulia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Se prea poate, insa atunci cand gasesc telefonul inchis si il apelez, suna normal, iar pe ecran nu apare nimic, ramane la fel de "inchis". Banuiesc ca in cazul in care conexiunea cu bateria e de vina, nu ar mai suna.
  2. Buna concetatene Data viitoare cand se mai inchide singur o sa incerc sa apelez sa vad daca intr-adevar suna. Ai putea detalia putin, te rog, cum s-ar efectua upgrade-ul la Jelly Bean? Multumesc
  3. Inteleg... O sa ma ocup maine de asta, sper sa fie suficient si sa comporte apoi normal.
  4. Ma gandeam ca s-ar pierde datele. Insa atat timp cat nu mi-ar mai da batai de cap, merita. Mersi
  5. Multumesc. Locuiesc in Bistrita. Cred ca mai mult o sa dureze transportul decat "reparatia" in sine. Ai fost norocos.
  6. Poate suna stupid intrebarea mea, dar uneori tehnologia de tipul asta ma depaseste. Daca il resetez la setarile din fabricatie de una singura, nu-si pierde garantia, nu?
  7. Heheh, mersi de intampinare Telefonul este in garantie. Nu, nu am instalat asa ceva. Poate ai dreptate, ar trebui sa-l trimit in service, doar ca-mi era groaza de ideea de a astepta vreo cateva saptamani fara el. Dar sa profit totusi de garantie. Mersi de sfat.
  8. Buna ziua, As dori sa ma sfatuiti cum sa procedez in situatia urmatoare: am un Samsung Galaxy S2, cumparat nou acum 2 luni, care se inchide singur. Chiar daca bateria e incarcata peste 50%, chiar daca nu e tinut in buzunar/geanta (unde s-ar putea apasa butonul on/off). Mentionez ca prima data s-a intamplat asta la cateva ore dupa ce l-am cumparat (inainte sa instalez orice aplicatie), dar am desconsiderat "incidentul". Apoi a inceput sa aiba frecventa de a se inchide asa o data sau de doua ori pe saptamana. Va multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use