Clicky

Jump to content

Mistah J

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  LG

Mistah J's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. @ Innoxius, nu l-am trecut în listă pentru că a fost scos din uz. HP nu mai oferă asistență pentru device-urile cu webOS. Ok, să zicem că vânzările slabe i-au descurajat puțin, dar tot nu pot pricepe decizia lor de a capitula după ce investiseră atât în două telefoane și o tabletă... Mi-ar plăcea dacă l-ar cumpăra băieții de la AllView și l-ar pune pe niste smartphone-urile precum P3 AllDro.
 2. Mie chiar îmi place webOS, iar HP TouchPad și Pre 3 mi se pare niște device-uri destul de reușite... Oare sunt șanse să se mai ocupe cineva de webOS pe viitor? E de-a dreptul strigător la cer să se ajungă de la promisiune de a scoate laptop-uri cu webOS la abandon total. Rușine să vă fie, HP!
 3. Scuze. Am vrut să zic iOS. Sunt puțin obosit... Mie îmi displac Android-ul și Bada. Interfața lor mi se pare așa, mai „din topor"...
 4. Nu îti plac Windows Phone și iOS? Wow! Tocmai astea elegante?
 5. Care sistem de operare îți displace total? Care se situează pe ultimul loc în topul preferințelor tale? Menționează și motivele, dacă dorești...
 6. Mă las păgubaș. Device-ul ăsta nu e de găsit pe niciun site din România.
 7. Aș dori și eu o listă cu toate telefoanele cu ecran mare, de peste 4,5 inchi, care există la ora actuală... Indiferent de sistemul de operare... Preferabil să se găsească de achiziționat online în Europa... Mersi.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use