Clicky

Jump to content

Ilici Andrei

Gold Member
 • Posts

  528
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ilici Andrei

 1. Cred ca trebuie sa fie vreo greseala la 4X HD. Poate la abonament. Nu are cum sa fie 999 lei un quad-core. Mai ales brusc sa se injumatateasaca pretul.
 2. La unboxing-ul unui HTC One (cand isi introducea datele pentru Dropbox), respectivul a spus ca a cumparat multe telefoane Samsung si HTC (canal tech) si ca dupa ce a ajuns pe la 150GB l-a "retrogradat" la putin sub 100GB, pentru ca zic ei ar fi avut prea mult, si era suspect.
 3. Nu e niciun virus. Este un eveniment de pe facebook care dureaza o perioada mai indelungata. De aceea apare in fiecare zi. Incearca sa ii dai "Nu particip" si poate nu mai apare. Eu am un eveniment cu nu stiu ce club care dureaza pana la sfarsitul lui iulie. Uita-te in calendar pana la ce data iti apare. Dupa aceea data nu va mai fi nimic.
 4. O comparatie mai ampla intre cele 2 versiuni de S4: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_i9500_vs_i9505-review-930.php
 5. O metoda interesanta de promovare pentru S4 venita din parte unui operator: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CsGlzu2NzX0
 6. Daca inainte aplicatiile de Android puteu fi rulate doar pe Android, acum ceva timp a fost facut posibil de BlackBerry, acum de Jolla, iar in viitor de Tizen. Cand vei fi in impas ce OS sa alegi, vei ajunge si sa te intrebi care OS are aplicatii mai multe sau mai calitative. Deci asta pica din start in cazul compararii a doua din cele 4 prezentate mai sus.
 7. S4 Active isi face aparitia in fata camerei: http://www.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php iar Samsung greseste colosal: http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s4-mega-pops-up-in-samsung-watch-on-description-on-the-play-store/ (sau poate intentionat), desi nu stiu de ce. S-a pierdut buzz-ul din jurul Samsung sau de ce oare ar dori ei sa faca asa ceva ? P.S. Numele meu de familie nu e Esca
 8. innoxius, avem cumva in fata viitoarea ta semnatura ?
 9. http://www.sammobile.com/2013/05/19/alleged-picture-taken-with-samsung-galaxy-note-iii/
 10. Veste excelenta pentru actualii si viitorii posesori de One: http://www.gsmarena.com/htc_one_to_get_android_42_jelly_bean_update_in_23_weeks-news-6063.php
 11. Oficial au fost descarcate din AppStore 50.000.000.000 aplicatii: http://www.apple.com/itunes/50-billion-app-countdown/ Norocosul castigator al unui voucher de 10.000$ de cheltuit in AppStore va fi anuntat curand. Sa vedem ce vor oferi Google la descarcate a aplicatiei 50 miliarde, caci aseara la Google I/O ziceau ca au ajuns la 48 miiarde.
 12. Nu vor lasa nimic. Este software Google pe hardware Samsung.este Ca si cand ai instala un Custom ROM in genul CM, AOKP... Este pur Vanilla Android.
 13. O parte dintre ele. Unele de la vara, unele spre sfarsitul anului....
 14. Presupun ca e varianta Snapdragon (nu au procesoare pentru ei si le ofera celor de la Google? ) Cat despre hardware gratis, tocmai au primit toti cate un ChromeBook Pixel. (cadou in valoare de aprox. 1200$)Se Se poate sa mai urmeze, caci anul trecut au fost mai multe.
 15. Se va vinde cu un pret mai mic decat cea cu TouchWiz, deoarece afara versiunea normala este 850$, deci cu 200$ mai mult. E ceva. Va dati seama ca fara bloatware varianta de 16GB va avea in jur de 14GB liberi.
 16. Incredibilul inevitabil s-a produs. A fost lansat Samsung Galaxy (Nexus) S4
 17. Google Play Games anuntat in urma cu cateva momente. In sfarsit, in lumea Android, Cloud Saving. Good job, Google !
 18. Nu cred ca va asteptati la alt rezultat: http://www.sammobile.com/2013/05/15/samsung-galaxy-s4-samsungs-fastest-selling-smartphone/ LE: Cateva cifre mai exacte: http://www.gsmarena.com/samsung_shiped_6_million_galaxy_s4_units_broke_own_record-news-6039.php
 19. Dupa ce Lumia 920 a imprumutat design-ul lui N9, se pare ca va imprumuta si interfata camerei: http://www.ubergizmo.com/2013/05/nokia-lumia-920-seen-with-possible-camera-ui-reminiscent-of-the-n9/ Va incepe sa sa vada libertatea suplimentara oferita de Microsoft Nokiei comparativ cu ceilalti producatori ?
 20. Esti sigur ca nu ai incurcat denumirile ? (Nu ca ar fi greu cu tot Android-ul redenumit de Samsung) Credeam (si pare logic) sa aiba legatura cu sensitivitatea crescuta a noului ecran de pe S4. Atunci ce motiv ai mai avea sa treci pe S4 daca ai acum un S2/Note (probabil va fi introdusa si perintr-un rom.....)
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use