Clicky

Jump to content

nikalai

Gold Member
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nikalai

 1. http://www.droid-life.com/2014/11/20/pushbullet-brings-universal-copy-paste-tool-to-more-platforms-including-android-and-chrome/
 2. Salut, Stiu ca e necesara ca update-ul sa pimeasca aprobare si din partea operatorului. Acesta ar putea fi motivul pentru care la tine inca n-a venit update-ul. Observ ca am o problema la Nexus 5 dupa update-ul la Lolipop. Exista un delay de o secunde (se afiseaza ecran alb) dupa ce deblochez telefonul. Voi aveti aceeasi problema?
 3. [OTA Captured] Moto G GPe Gets Its Share of the Official Android 4.4.4 Goods
 4. Imi cer scuze pentru neintelegere. Ar trebui atunci ca moderatorii sa "taxeze" post hunting-ul. Ma opresc aici cu offtopic-ul, promit.
 5. Salut, Iti respect si inteleg opinia insa nu ai postat nici un argument pentru sustinere. E vorba despre o sursa de informare alternativa, pe care o recomand cu placere pentru ca stiul de redactare si abordare al subiectelor este foarte peritnent (din punctul meu de vedere). Daca ar fi sa mergem pe premiza ta toti cei care au postat link-uri catre alte site-uri / blog-uri au intentia de a face reclame. Cele bune!
 6. Cu ceva ani in urma nu prea existau review-uri si site-uri de stiri asa de cunoscute. Nici acces-ul la internet nu era ceva comun. Era cam singura mea sursa de informare revista Chip. Imi placea foarte mult faptul ca discurile atasate la reviste veneau si cu mai multe aplicatii organizate pe categorii foarte fain era faptul ca fiecare aplicatie avea descriere. Am avut o colectie de reviste si cd-uri / DVD-uri dar am donat-o pentru ca nu prea aveam spatiu suficient. Probabil o parte din voi stiti faptul ca Ionut Balan, fostul redactor de la CHIP, scrie pe www.mobzine.ro. O seara faina!
 7. Ok, multumesc! Cele bune! LE: Am cumparat aplicatia Light Manager Pro. Din ce am inteles de pe reddit, se pot controla setarile pentru led, nu si pentru vibratie precum in cazul Light Flow. Voi reveni cu un feedback.
 8. Am facut deja update la 4.4.4. Desi ma asteptal la solutionare, minunea nu s-a intamplat. Daca instalez Light Flow, aplicatia integrata in firmware-ul stock se dezactiveaza automat? Nu am root si nici nu vreau sa fac. Spunea colegul Deio ceva de o alta aplicatiei aici.
 9. @Mihnea Cred ca da. Folosesc Evolve pentru SMS-uri si hangouts pentru chat cu prietenii. Cred ca la Hangouts este Buba. SIngura solutie pe care am gasit-o e sa opresc si sa repornesc telefonul.
 10. Salutare, Dupa ce am efectuat update-ul la 4.4.3 am intampinat o problema legata de comportamentul led-ului de notificare. Uneori se intampla sa se aprinda intermitent (culoarea verde) desi nu am nici un SMS / mail nou. Nu folosesc nici o aplicatie third party pentru management. S-a mai intalnit careva de pe aici cu problema aceasta? Cele bune!
 11. Cam asa sta treaba la mine. Am ascultat vreo 4 ore muzica + utilizat conexiunea de date tot 4 ore in cele doua zile. Pe wireless am stat prea putin, am dat cateva apeluri si SMS-uri. Eu sunt multumit. E ok pentru necesitatile mele.
 12. Stiu ca magazinul Quickmobile vindea cel putin doua modele de telefoane Xiaomi, la un pret exagerat ce-i drept. O lansare oficiala a brandului nu cred ca se poate estima. [emoji2]
 13. Poate la tine erau o probleme la firmware / baterie.
 14. Mi-ar fi placut ca macar o parte din functiile din Android L sa fie deja introduse si in Kitkat. Adica nu vad ce e nevoie de un alt ROM cu alt nume si sking diferit ca sa poti avea acces la functia de "do not disturb" sau temporizarea functiiei de silentiozitate. Cum spunea colegul anterior, puteau sa puna o aplicatia buil in cu care sa se poata controla comportamentul led-ului de notificare. Personal consider ca Instalarea aplicatiilor third party ce tin de functionalitatea telefonului reprezinta un dezavantaj.. Eu o sa astept pana o sa apara versiunea oficiala si stabila pentru end useri.
 15. Ba sunt. In mod teoreti,c dupa ce bateria este incarcata se opreste alimentarea cu curent ahiar daca nu scoti conectorul. In mod contrar daca nu s-ar fi intamplat asta suprasolicitarea acumulatorului ar fi dus la afectarea bateriei in timp. Eu las Nexus-ul la incarcat peste noapte si deconectez cablul dimineata cand ma trezesc. Din ce stiu eu, se mai recomand din cand niste cicluri de incarcare completate / descarcare completa pentru baterii. Bateriile actuale nu au nevoie de formatare pentru ca sunt deja formatate din fabrica. Aceasta procedura era necesara pentru bateriile mei vechi, pe nichel - cadmiu. Inca mai exista mitul asta si tare am impresia ca o parte din vina o au si dealerii.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use