Clicky

Jump to content

nikalai

Gold Member
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  LG Nexus 5

nikalai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

69

Reputation

 1. http://www.droid-life.com/2014/11/20/pushbullet-brings-universal-copy-paste-tool-to-more-platforms-including-android-and-chrome/
 2. Salut, Stiu ca e necesara ca update-ul sa pimeasca aprobare si din partea operatorului. Acesta ar putea fi motivul pentru care la tine inca n-a venit update-ul. Observ ca am o problema la Nexus 5 dupa update-ul la Lolipop. Exista un delay de o secunde (se afiseaza ecran alb) dupa ce deblochez telefonul. Voi aveti aceeasi problema?
 3. [OTA Captured] Moto G GPe Gets Its Share of the Official Android 4.4.4 Goods
 4. Imi cer scuze pentru neintelegere. Ar trebui atunci ca moderatorii sa "taxeze" post hunting-ul. Ma opresc aici cu offtopic-ul, promit.
 5. Salut, Iti respect si inteleg opinia insa nu ai postat nici un argument pentru sustinere. E vorba despre o sursa de informare alternativa, pe care o recomand cu placere pentru ca stiul de redactare si abordare al subiectelor este foarte peritnent (din punctul meu de vedere). Daca ar fi sa mergem pe premiza ta toti cei care au postat link-uri catre alte site-uri / blog-uri au intentia de a face reclame. Cele bune!
 6. Cu ceva ani in urma nu prea existau review-uri si site-uri de stiri asa de cunoscute. Nici acces-ul la internet nu era ceva comun. Era cam singura mea sursa de informare revista Chip. Imi placea foarte mult faptul ca discurile atasate la reviste veneau si cu mai multe aplicatii organizate pe categorii foarte fain era faptul ca fiecare aplicatie avea descriere. Am avut o colectie de reviste si cd-uri / DVD-uri dar am donat-o pentru ca nu prea aveam spatiu suficient. Probabil o parte din voi stiti faptul ca Ionut Balan, fostul redactor de la CHIP, scrie pe www.mobzine.ro. O seara faina!
 7. Ok, multumesc! Cele bune! LE: Am cumparat aplicatia Light Manager Pro. Din ce am inteles de pe reddit, se pot controla setarile pentru led, nu si pentru vibratie precum in cazul Light Flow. Voi reveni cu un feedback.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use