Clicky

Jump to content

Kiki

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Model Telefon
    GT-I9100

Kiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Eu vroiam sa intreb direct la unul dintre Service-urile SAMSUNG. Nu as vrea sa incerc cu un Custom Rom decat daca intradevar rezeolva problema... :-)
  2. Salutare, Am tot cautat pe net o rezolvare la aceasta problema (pata roz) si nu am gasit vreun raspuns clar. Ideea generala este ca ar fi o problema de software... Daca este asa, dece Prducatorul nu a rezolvat aceasta problema prin update-ul de firmware? Problema a fost sesizata inca din 2011! Este pacat ca o camera de 8M sa se comporte asa... O sa incerc sa pun o intrebare la Samsung Romania, dar dupa cum ii cunos nu cred ca o sa am succes.
  3. Pot sa confirm ca S2 a avut initial versiunea 4.0.3 si pata roz era prezenta si atunci in conditiile prezentate de de Sp1tfire. Am sperat ca dupa update-ul oficial la 4.1.2 aceasta pata sa dispara... Am testat si cu camera secundara si fenomenul este acelasi dar mai putin evident decat la camera principala.
  4. Salutare! Am tot cautat sa gasesc o rezolvare la problema cu pata roz (rosu deschis) care apare in pozele cu mult alb (foi de hartie, pereti etc...) si nu am gasit un raspuns clar. Am crezut ca este o problema a balansului de alb si am incercat diverse surse de lumina si diverse setari ale balansului de alb si pata persista. Este o problema de hard (camera) sau soft? Multumesc anticipat.
  5. Salve! Am facut si eu ieri update-ul la 4.2.1. de la 4.0.3 COA. Ce am observat ca RAM status il gasesc acum la 620MB/826MB fata de 526MB/826M pentru 4.0.3. Dupa ce fac Clear memory, ramane la 531MB fata de 365MB pentru 4.0.3. Sunt procese in spate care pot fi inchise permanent? Daca da cum? In alta orine de idei nu am facut poze inca ca sa observ daca problema cu balansul de alb a disparut (pata roz pe fond alb). Revin :-)
  6. Daca faci update-ul prin KIES iti recomanda sa faci un backup. Intradevar contactele se pierd sau este doar o masura de precautie? Dar aplicatiile deja instalate?
  7. Cele doua link-uri postate de mine mai sus sunt variante fara root... Daca cineva le-a folosit poate ne spune si noua?
  8. Salut am cautat si eu acelasi lucru dar pentru Galaxy Tab. 2 P3110. Am gasit cateva forumuri... http://androidforums.com/desire-tips-tricks/160560-force-apps-install-sd-without-root.html http://samsung-center.blogspot.com/2012/12/how-to-move-almost-any-android-app-to.html Nu am incercat inca...timpul :-)
  9. Nu e branduit. A fost luat la liber dar sunt client Vodafone. O sa urmaresc tutorialul sa fad cum se face. Este necesar sa fac back-up la agenda? Dar la apicatiile deja instale?
  10. sCary, Versiunea Android: 4.0.3 Baseband: I9100XXLLPS Kernel: 3.0.15-I9100XWLP7-CL340913 dpi@DELL134 #3 Legat de temperatura ridicata, cred ca atunci cand procesorul lucreaza aprope de intrega lui capacitate degaja o cantitate mare de caldura. Stii care este aproximativ pozitia lui pe placa de baza? Temperatura ridicata am citit-o si pe baterie (cu Battery Monitor Pro) in prima ora de incarcara de incarcare. aprox.42 grade dupa care scade progresiv in doua ore pana la 30 grade. (5 grade/ ora)
  11. A incercat cineva si Power Pack-ul de la Samsung? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/accessories/EEB-U20BBUGSTD?subsubtype=charger
  12. Sunt proaspat posesor de GT-I9100 dupa o lunga perioada de folosire SonyEricsson P1i Una peste alta sunt multumit de acest telefon cu trei mici exceptii: 1. In momentul in care mi-am download-at agenda telefonul s-a incins foare tare in zona inferioara a camerei, stanga (creda ca erau 40-45 grade...) aria fiind de aprox. 1cm2; 2. Din cand in cand (destul de rar) ramane blocat ca si cum ar fi inchis si nu poate fi readus la "viata" decat daca-i scot bateria; 3. Nu stiu cum pot aloca o aplare vocala pentru un numar salvat in agenda? La P1i aveam un camp dedicat pentru Record Name si atunci cand foloseam Hands Free-ul masinii si lamsam comanda "Phone Name", rosteam numele salvat si telefonul incepea sa-l apeleze. Aplicatiile Voice Talk, Voice Comand sau altele de genul acesta tin cont de apelarea fonetica (engleza) a numelui salvat si nu de pronuntia acestuia in romana. Mai mult nu se lanseaza daca nu ai conexiune de date activa.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use