Clicky

Jump to content

Cristian L. Toma

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About Cristian L. Toma

 • Birthday May 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  cristianltoma

Cristian L. Toma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Vom fi multumiti, pentru ca, vom putea opta pt. un pachet de servicii "all-inclusive" la un pret mai avantajos, asta daca se va crea T-Mobile si T-Home.
 2. Aveti rabdare. Cosmote si Romtelecom vor fuziona sigur. Si mai mult decat atat, vor avea brandul T-------. Uitati-va la http://clickshop.ro, este identic cu http://t-online-shop.de. In Romania, Cosmote va fi T-Mobile, Romtelecom, Clicknet, si Dolce vor fi T-Home, iar ClickShop va deveni T-Shop. Totul tine de evolutia lucrurilor, de bugetul alocat pt. investitii, timp, etc.
 3. Eu am achizitionat cartela frog la o saptamana dupa ce a aparut. Nu am avut niciodata problema cu ea. Legat de problema cu "demagnetizarea", este o problema comuna care se intampla des la Cosmote, si la Orange, devina fiind noul stoc de cartele si o parte din sim-urile vechi.
 4. Din cate stiu, Adrian Boioglu zicea la un moment dat pe Twitter ca AT&T sta prost la acoperire.
 5. Pentru ca am avut nevoie sa sterg un cont de Facebook permanent si nu am avut acces la informatia dorita mai rapid, fac acest topic pentru a-i ajuta si pe altii. 1. Intrati pe link-ul urmator : https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account 2. Introduceti parola si codul captcha, iar apoi apasati ok. 3. O sa va apara un mesaj in care va spune sa nu intrati timp de 14 zile pe cont, pentru a se efectua stergerea. Daca va razganditi, aveti la dispozitie maxim 14 zile, de la data in care solicitati stergere contului, pentru a-l reactiva printr-un login.
 6. Am urmarit discutia vanzarii pe un alt forum. Acolo, un user a gasit pe site-ul http://t-mobile.com , un document PDF cu tarifele in roaming. Daca va uitati atent in dreptul Romaniei, veti vedea ca scrie : T-Mobile Romania. http://prepaid-phones.t-mobile.com/content/files/IntlCallingRates.pdf
 7. Interesant. Asteptam mai multe video-uri de la mai multe companii.
 8. Au fost multe cazuri, si la alte modele la imbinatura dintre capacul care acopera sloturile pt. sim si card.
 9. Frumos, arata foarte bine. Imi place NFC, in special aia cu bedroom. Sa speram ca noul update va aduce un improve la battery life. Felicitari pt. review!
 10. Mai intai sa vedem ofertele, plus ca nu stii cand se termina stocul, eu am vrut sa iau anul trecut de Black Friday un DSLR si nu mai era pe stoc.
 11. Interesanta extraoptiune, mai ales ca primesti pt. inca un euro in plus vreo 50 de minute nationale, 50 MB trafic si 2000 de minute/sms-uri in Cosmote. Deci la 6 euro ai cam asa : 5000 de minute/sms-uri in Cosmote, 125 minute nationale, 75 sms-uri nationale si 125 MB trafic. Cred ca cei de la Cosmote au cea mai buna extraoptiune la 6 euro dintre toti operatorii.
 12. Cel mai bine e sa-l asteptam pe Adrian sa ne raspunda, ca nu stie sa specifice despre cine/ce e vorba..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use