Clicky

Jump to content

Emil Dragotă

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Emil Dragotă

  1. Nu uitați că este un smartphone dual-sim și are nișa lui. M-am jucat cu telefonul. Arată destul de bine. Mi-aș dori să scoată acel Berry UI și să meargă pe Android-ul nativ. Ar fi un mare pas în față și nu aș mai fi silit să pun un launcher din Google Play.
  2. Va costa 1199 lei si de maine o gasiti prin magazinele online românești. Wow. Când ai avut timp să-i și faci testele de benchmark? Știu că nu erau decât două modele la evenimentul de prezentare și una dintre ele era sample-ul zgâriat de la MWC.
  3. Si ce ma oftic. Am vazut faza asta, dar nu aveau nimic in mana si mi-am scos aparatul ca erau niste tipe dragute. Nu aveau niciun handset in mana. Imediat cei care se pregateau sa fotografieze si filmeze au trimis pe cineva de la paza si ne-au spus ca nu avem voie. Daca stiam ca vor avea device-urile in mana mai ramaneau la fata locului si puneam de un video de la distanta cu zoom. Off.
  4. LG se misca repede la nivel local cand este vorba de mid-range si entry-level. Cred ca s-au ars cu LG Optimus 2X și 4X și au lăsat-o mai moale cu LG Optimus G. Pe de altă parte la LG Optimus G au avut un oarecare succes, a fost cerere pentru acest smartphone prin Asia.
  5. Pot sa confirm ca Orange a lucrat cu Huawei pana la acest moment in ce priveste 4G.
  6. Si mie imi pare rau ca ratam Alcatel si asta pentru ca se suprapune cu evenimentul Nokia. Vor aduce 13 telefoane noi, mare parte din ele cu Android si vor incepe a urca dinspre categoria mid-range catre telefoane de top. Preturile vor fi extrem de competitive.
  7. Sunt foarte ocupat și de aceea nu am intrat prea des pe forum, dar remarc că aici s-a format o adevărată comunitate.
  8. Apropo! Pe lângă legitimația de presa primești și un tichet de transport valabil 4 zile.
  9. Cateva imagini de prin Barcelona, locatia MWC, am luat badge-ul de presa si maine va fi prima zi in care vor permite jurnalistilor sa intre in halelele ce formeaza targul de tehnologie. Organizarea este ireprosabila si nu este aglomerat.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use