Clicky

Jump to content

obliografic

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by obliografic

 1. Prin alte locuri acest telefon este oferit gratis, eu am schimbat furnizorul de internet + cablu si am primit cadou un telefon . Pe piata vad ca pretul variaza intre 145 - 165 euro. Am sa ma joc putin pe el sa vad de ce este in stare, dar dupa ce voi taia din sim ( functioneaza cu micro SIM ).

 2. As dori sa va multumesc pentru tot sprijinul acordat, am ajuns la concluzia ca ,, Cerberus,, este un soft care isi merita banii , dupa mai multe zile de probe intre Cerberus si Prey Project, am decis pentru Cerberus pentru telefon ( Cerberus nu are limita de mesaje pentru localizare iara precizia este super + / - max.5m ) si Prey Project pentru pc ( la telef. are o limita maxima de 6 localizari / 30 zile, dupa aia platesti 5 euro / luna, precizie + / - 10 - 15 m )

  Multumesc

 3. Aveti dreptate, am postat aseara tarziu si eram foarte nervos pentru ca nu reuseam, sa dau de capat la setari pentru a ma conecta la internet( a trebuit sa resetez telefonul )

  Intradevar anul trecut mi-au furat un laptop, cand am facut referire la faptul ca merita instalat softul recomandat ,, Prey Anti-theft ,, am vazut ca functioneaza foarte bine si il poti identifica pe cel ce il foloseste ( hot ) in concluzie eu spun ca se merita instalat inclusiv pe pc acest soft

  Astazi am facut proba si pe telefonul mobil la ,, Prey Anti-theft ,, si pana in prezent se comporta bine se poate seta din cont ( pagina de internet a softului ) pentru a primi email-uri la un anumit timp de interval cu pozitia telefonul ( chiar indica foarte bine locatia si are un + - de maxim 10metri )

  Poate nu ar fi o mare descoperire ce postez eu acum este doar punctul meu de vedere.

 4. Fratilor am butonat pe telefon pana la luat dracu,acum nu mai stiu ce sa fac cu el sper ca pana la urma sa dau de capat ( asa este cu incepatorii )

  Mai am putin si ii dau foc

  Voi ce spuneti se merita sau nu ?

   

  Eu am avut parte de o gaura din asta cu pc si crede-ma ca m-a rupt atunci,nu doresc la nimeni daca aveam acel program atunci eram baiat acum la cat am bagat in laptop , dar asta este pana nu o patesti nu te inveti minte.

   

   

  LE.Te rog frumos pune mana pe carte si invata sa scrii corect in limba romana.

  Postat de Feri

 5. Posted 09 May 2012 - 07:03 PM

  eu unul recomand Prey Anti-theft : https://play.google....mNvbS5wcmV5Il0.

   

   

   

   

   

   

  Cu aceasta aplicatia am instalato pe pc si merge super la fel ca si la telefon imi trimite email cu paginile deschise ( in functie de timpul selectat la intervalul pe care il doresc) in momentul respecti, inclusiv imagine foto fara sa se observe, IP cu care este conectat la internet ( asta in cazul in care pc este furat si nu face reinstalare ) persoana care este in fata lui ) nu am avut curaj sa instalez pe telefon fiindca am citit mai multe pareri postate despre soft si una din probleme ar fi ca nu poate fi dezinstalata ?? asa scrie eu nu am probat, dar pentru un pc este super acum stau linistit ca daca mil fura il descopar repede

  Iti multumesc pentru ajutor

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use