Clicky

Jump to content

cikyu

Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cikyu

 1. poate doar cablu de incarcare … incearca sa inlocuiesti incarcatorul, iar daca nu functioneaza, at. connectorul este cauza. poate doar cablu de incarcare … incearca sa inlocuiesti incarcatorul, iar daca nu functioneaza, at. connectorul este cauza.
 2. dar telefonul cum merge ? Poate este o eroare din program …
 3. pai pe note 2 va fi un update pentru kit-kat , fiecare stie ce vrea , eu sunt de parere in continuare ca Samsung este lider pe aceasta piata. Probabil o sa fii impresionat de noul note 4 - si te vei mai gandi.
 4. ai incercat si cu alta cartela , poate este cartela … daca nu este slotul de SIM defect
 5. fa o revenire la setarile din fabrica , mai dezinstaleaza din aplicatiile care nu sunt necesare etc..
 6. nu merge nici cum sau uneori o ia iar alte ori nu , poate fi o problema de pronuntie , tonalitate etc.
 7. depinde de pronuntie , tonalitate , mediu , ecou , alte zgomote … incearca sa testezi intr o camera , fara alte zgomote de fond
 8. trebuia scoasa bateria atunci pe loc … singura sansa este inlocuirea placii de baza , pentru ca acum nu mai merge butonul on/off dar mai tarziu nu o sa mai mearga altceva.
 9. nu este de android , foarte probabil sa fie de la reglaje si de versiunile de telefon , ambele au fost cumparate din acelasi loc ?
 10. vezi dac nu cumva este murdar conectorul de incarcare / oxidat , daca aI posibilitatea incearca si cu alta baterie.
 11. incearca sa folosesti un alt cablu de date , este posibil de acolo sa fie problema
 12. cu o revenire la setarile din fabrica se rezolva
 13. de ce nu incerci la un service autorizat de Samsung?
 14. ia legatura cu operatorul. e in gradina lui problema, daca pe alta retea nu aveai pb asta. service-ul era unul autorizat? ti-au confirmat ca e OK antena?
 15. daca nu te descurci cu sfaturile deja primite, poate ar fi bine sa incerci o constatare la un service autorizat de producator (samsung). E cativa zeci de lei.
 16. decat sa te apuci sa umblii la partea de conectica, mai bine ceri o constatare la un service autorizat de producator. sa-ti zica un cost estimate si daca e ok sa ti-l faca, cu garantie la manopera
 17. nu ai vr-o aplicatie gen block list? ai incercat sa vb cu cei ce ofera suport in cadrul retelei de care apartii si eventual secundar cu suportul celor de la samsung?
 18. placa de baza e cca 750-800, restul e manopera si adaosul lor, ca si societate. oricum mergi pe un service autorizat Samsung. Poti suna chiar la Call Centerul samsung sa-ti dea un service autorizat, cel mai apropiat de locatia ta. Apelul e gratis (sau cel putin era cand am sunat la ei). Oricum ramai pe Service autorizat de producator.. nu te duce la vr-un geamgiu stradal pt o diferenta de cativa zeci de roni - risti si telefonul si mare parte din bugetul de reparatie.
 19. iei legatura cu suportul lor, dar te vor trimite la cel mai apropiat service autorizat de ei fata de locatia ta. cred ca e oricum cea mai buna solutie.
 20. factory reset cum a zis si colegul. salveaza datele intai. bateria nu e putin umgflata, da? daca e totul ok fizic, faci o recalibrare la bateriel si cam asta e. in ultima instanta se va lasa cu o achizitie de baterie, dar mai avem pana acolo.
 21. ar trebui ajuns la cei ce se ocupa de setarile de retea in cadrul centrelor principale ale operatorului de telefonie….
 22. bateria, cel mai probabil. Nu mai ai garantie? Oricum fa-ti o constatare in service inainte de achizitie, daca nu esti sigur.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use