Clicky

Jump to content

deiuma

Gold Member
 • Content Count

  680
 • Joined

 • Last visited

About deiuma

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/01/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Model Telefon
  Nokia Lumia 630
 1. Pentru nimic. Cu HeaderTiles pot face o grămadă de chestii faine, sunt curios să văd ce îți iese în final.
 2. Ceas: TimeMe Tile Tile-uri transparente: Transparency Tiles Tile-uri goale (ca să te lase să muți restul cum vrei fără să umpli ecranul): HeaderTiles.
 3. Nu știu dacă te mai ajută, dar 925 clar primește W10M. Eu l-am instalat prin Insider pe 630 și 640, n-ar avea de ce să nu meargă și pe 925. Later edt: Fiind utilizator WP (acum W10M) de un an și ceva (iunie 2014 - prezent). zic că ar fi ok să-mi dau și eu cu părerea. Înainte de Lumia am avut LG Optimus Net cu Android 2.3 și de atunci n-am mai folosit Android decât ocazional. De ce am ales WP atunci? Pentru că mă săturasem de ROM-uri și știam că în bugetul meu voi găsi doar telefoane cu Android pe care îmi va veni să le arunc pe geam după puțin timp. WP 8.1 a avut hibe mici, cu c
 4. Hmm, atunci ceva care să iți arate situația școlară overall. Să iti introduci notele si el sa iti calculeze mediile si sa iti spună ce notă(e) iti mai trebuie pt a avea media X la materia Y. La altceva nu ma mai pot gândi momentan... 😂
 5. Nu știu cum poți avea acces la API-ul Youtube, dar ar fi interesant un progrămel care să iți facă recomandări muzicale în funcție de ce ai in cont sau niste tag-uri pe care le dai la startup. Eventual să caute cuvintele alea în descriere si sa iti dea canale tematice: chill, EDM, rock etc.
 6. LTE Telekom în Craiova. Rețeaua e pornită de acum 5-10 minute (am cartelă 4G de două săptămâni, dar nu s-a conectat până acum). Lumia 640.
 7. deiuma

  Off Topic V3

  Mai e nevoie de vreun comentariu?
 8. ...+ 0,5"+ 3 MP + front cam.. Dar da, ăia 512 chiar se simt!
 9. 10 e foarte smooth pe Lumia 640. N-am mai văzut "se reia..."- ul care m-a disperat un an jumătate pe 630.
 10. Eu n-am primit nici confirmare prin SMS de la temperedglass.ro Oare imi vine folia până la Crăciun? Am comandat-o ieri.
 11. A ajuns Lumia 640 de o oră. Acum îi pun Windows 10.
 12. Eu sunt mulțumit, am ieșit cu 90 de lei mai ieftin decât dacă l-aș fi luat de la Orange (single SIM LTE - negru). A intrat la fix în buget!
 13. Eu am luat Lumia 640 și o folie de sticlă pentru el. Totuși, am impresia că folia o să ajungă înaintea telefonului...
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use