Clicky

Jump to content

deiuma

Gold Member
 • Posts

  680
 • Joined

 • Last visited

About deiuma

 • Birthday 08/01/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Model Telefon
  Nokia Lumia 630

deiuma's Achievements

 1. Pentru nimic. Cu HeaderTiles pot face o grămadă de chestii faine, sunt curios să văd ce îți iese în final.
 2. Ceas: TimeMe Tile Tile-uri transparente: Transparency Tiles Tile-uri goale (ca să te lase să muți restul cum vrei fără să umpli ecranul): HeaderTiles.
 3. Nu știu dacă te mai ajută, dar 925 clar primește W10M. Eu l-am instalat prin Insider pe 630 și 640, n-ar avea de ce să nu meargă și pe 925. Later edt: Fiind utilizator WP (acum W10M) de un an și ceva (iunie 2014 - prezent). zic că ar fi ok să-mi dau și eu cu părerea. Înainte de Lumia am avut LG Optimus Net cu Android 2.3 și de atunci n-am mai folosit Android decât ocazional. De ce am ales WP atunci? Pentru că mă săturasem de ROM-uri și știam că în bugetul meu voi găsi doar telefoane cu Android pe care îmi va veni să le arunc pe geam după puțin timp. WP 8.1 a avut hibe mici, cu care un un average Joe poate trăi fără probleme. Îmbucurător e faptul că multe din hibele astea au dispărut odată cu 10 (aplicațiile stock sunt mult mai bogate în funcții și, per total, sistemul e mai modern decât predecesorul). 10 e clar mai personalizabil decât iOS, mai ales dacă îți inserezi tile-uri goale și transparente - poți muta apoi orice tile unde vrei tu, ajungând la orice combinație ți-ar putea trece prin cap, de la minimalist la extravagant. Să vvă văd cum personalizați home screenul iOS-ului! E adevărat, 10 are unele probleme de stabilitate, dar hey, e beta. Se vor rezolva și oricum nu-s așa dese, însă experiența e clar incomparabilă cu cea de pe 8.1, cu muulte plusuri pt 10. Din punct de vedere al sistemului, MS a dat lovitura. W10M îmi pare calea de mijloc dintre iOS și Android. La aplicații mai e de lucru, însă, dar aici nu e vina MS, ci a developerilor. Oricum, dacă n-ai app oficiale sunt slabe șanse să nu găsești cel puțin un înlocuitor 3rd party (cred că cel mai bun exemplu de aplicație terță făcută ca lumea e MetroTube). Personal, nu duc decât lipsa unui Facebook Messenger mai breaz, dar sper că se va rezolva, având în vedere anunțul făcut de Facebook și faptul că deja am primit un nou client pentru Facebook scris pentru Windows 10. Over all, aș face aceeași alegere dacă aș mai avea ocazia? Da, cu siguranță! Windows Mobile e ok pentru majoritatea utilizatorilor, dacă se rezolvă și app gapul va fi și mai bine.
 4. Hmm, atunci ceva care să iți arate situația școlară overall. Să iti introduci notele si el sa iti calculeze mediile si sa iti spună ce notă(e) iti mai trebuie pt a avea media X la materia Y. La altceva nu ma mai pot gândi momentan... 😂
 5. Nu știu cum poți avea acces la API-ul Youtube, dar ar fi interesant un progrămel care să iți facă recomandări muzicale în funcție de ce ai in cont sau niste tag-uri pe care le dai la startup. Eventual să caute cuvintele alea în descriere si sa iti dea canale tematice: chill, EDM, rock etc.
 6. LTE Telekom în Craiova. Rețeaua e pornită de acum 5-10 minute (am cartelă 4G de două săptămâni, dar nu s-a conectat până acum). Lumia 640.
 7. deiuma

  Off Topic V3

  Mai e nevoie de vreun comentariu?
 8. ...+ 0,5"+ 3 MP + front cam.. Dar da, ăia 512 chiar se simt!
 9. 10 e foarte smooth pe Lumia 640. N-am mai văzut "se reia..."- ul care m-a disperat un an jumătate pe 630.
 10. Eu n-am primit nici confirmare prin SMS de la temperedglass.ro Oare imi vine folia până la Crăciun? Am comandat-o ieri.
 11. A ajuns Lumia 640 de o oră. Acum îi pun Windows 10.
 12. Eu sunt mulțumit, am ieșit cu 90 de lei mai ieftin decât dacă l-aș fi luat de la Orange (single SIM LTE - negru). A intrat la fix în buget!
 13. Eu am luat Lumia 640 și o folie de sticlă pentru el. Totuși, am impresia că folia o să ajungă înaintea telefonului...
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use