Clicky

Jump to content

Gaby22

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gaby22

 1. Completat.... dar sa stii ca nu numai Iphone 5, Galaxy S3, Note 2 sunt smartphone... trebuia o lista mai mare mai complexa.
 2. Cei de la Asus in colaborare cu Google au facut cutia asa de stransa incat sa eneveze oameni sau sa ii faca mai nerabdatori pe utilizatori ei. Oricum destul de tare video.
 3. Eu am incercat aceasta aplicatie pe Galaxy S2 cu 4.0.4 si se bulise driver-ul audio si am fost nevoit sa instalez din noua softul. Presupun ca daca nu a mers pe 4.0.4 nu va merge nici pe 4.1.2... oricum nu mai vreau sa incerc ca telefonul se misca prea bine asa.... Folosesc Music Volume EQ din Google Play... Are un boost mic de volum pe casti si il face sa se auda chiar bine si cu un bass mai puternic. Folosesc doua tipuri de casti... PowerBeats Monster by Dr. Dre si o pereche Philips (nu mai stiu exact modelul).
 4. Se pare ca aplicatia nu mai merge odata cu update-ul la 4.1.2 De exemplu pe Galaxy S2 cu 4.1.2 nu mai merge da o erroare chiar daca ai root
 5. Si UniCredit Tiriac Bank are aplicatie... trebuie trecuta si asta. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unicredit&hl=ro
 6. Pe Galaxy Gio cu Android 2.3.6 nu merge... defapt nu il vede in Google Play
 7. Daca vreti sa nu aveti probleme cu bateria si alte buguri si doriti si root in acelasi timp.... instalati direct din telefon cu Mobile Odin Pro si selectati wipe si root in acelasi timp. ATENTIE trebuie sa aveti deja root pe telefon. Momentan folosesc 4.1.2 xwlsd de spania si totul este perfect.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use