Clicky

Jump to content

DemonDante

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DemonDante

  1. Sunt foarte multumit de tableta. Sunt cei mai bine 700 de lei investiti. Ruleaza orice joc din Playstore, nu s-a blocat deloc in luna de cand o detin iar lag in aplicatii sau in browsing chiar nu am simtit. O recomand.
  2. Multumesc Mobi pentru voucher-ul oferit premiu Sa aveti spor la articole si noi concursuri
  3. La un abonament pantera 31 la orange si 1 euro pret s-ar merita. Altfel nu cred.
  4. Daca nici asta nu mai e dovada clara de frauda atunci eu aviator ? Diferenta de 5 voturi din aer ? Si ma enervez pentru ca m-am zbatut nitel sa strang like-urile acelea.
  5. Chiar ii spuneam lui Ervin .. Intai se plangea ca premiul se va duce la cei cu multi prieteni pe facebook iar dupa aceea 250 de like-uri intr-o zi ? Sincer nu am nimic personal cu robytech, dar profilul de facebook e saracacios si nu prea am vazut ca are activitate pe acolo ca sa sharuiasca atatia oameni articolul + like-urile de rigoare. Imi pare rau doar ca am avut o echipa de 5 fete care m-au ajutat sa strang like-urile de le am, plus like la pagina concursului si nimeni nu a luat atitudine. La o adica, daca imi rog prietenii pe facebook sa-mi comenteze la comentariul de pe pagina concursului, pariez ca in 60 de minute, 60 de persoane reale cu activitate pe facebook imi vor ura bafta. Cum spuneam ... Vreti sa castigati ... Blana pe proxy online si voturi intr-o veselie
  6. Dai o simpla cautare cu google la " proxy online free " ... bagi acolo adresa de concurs a site-ului si incepi sa te votezi singur pana iti cad plombele din gura. Nu toate site-urile merg pentru ca nu toate au suport javascript ... dar daca ai ceva timp de spart aiurea o sa gasesti intr-un final un site compatibil. Just sayin' ... Spor la voturi.
  7. La un pret de 1000 de ron era destul de bine. Cu 2000 de ron iti iei un Samsung Galaxy S3, o husa flip originala si iti mai raman banii de o ieseala in oras plus un plin de 50l.
  8. parca se misca in meniu un pic mai bine dupa update ... revin peste cateva zile cu o parere integrala.
  9. Salutare tuturor. Poate sa ma dadaceasca cineva si sa-mi explice cum pot sterge unele aplicatii preinstalate din fabrica ... Sunt incepator in ale Android-ului. Multumesc anticipat si zi placuta tuturor
  10. http://imageshack.us/photo/my-images/838/img20130220171733.jpg/ Si o poza ... Multumesc inca o data Mobilissimo . Zi placuta tuturor.
  11. Salut. Astazi am primit tableta. O sa urc poze cu ea miercuri seara. Multumesc inca o data organizatorilor si Allview. Numai bine va doresc si zi placuta in continuare. Raducu.
  12. Multumesc ... Inca nu-mi vine sa cred ...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use