Clicky

Jump to content

d_stanoi

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  SAMSUNG GALAXY NEXUS

d_stanoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Salut, am o problema cu Note 3, ieri mi-a căzut cu la 20 cm pe asfalt, în prima faza nu am observat nimic, dar când am încercat sa îl folosesc am văzut ca ecranul nu mai răspunde la comenzi. I-am scos bateria, l-am repornit și ecranul tot negru rămâne. Mai mult butoanele back și menu se aprind la o perioada de timp ca și cum ar avea bootloop. Mai târziu am observat o crapatura fina a ansamblului display fără geamul de protecție lângă marginea din stânga. Acum nu știu ce sa fac : sa cumpăr un ansamblu de display sa îl schimb, dar îmi este teama sa nu mai fie și alta problema din moment ce îmi apare aceea reaprindere a butoanelor. Mulțumesc anticipat pentru sfaturi. Trimis de pe al meu Z10 folosind Tapatalk
 2. Și în Dolj am avut surpriza plăcută sa beneficiez de roaminngul de date cu Vodafone. Trimis de pe al meu Z10 folosind Tapatalk
 3. Multumesc, a mers. Nu este nevoie de setari suplimentare. Cand va fi operational si roamingul national pentru date cu Vodafone?
 4. http://wmpoweruser.com/how-to-print-from-windows-phone-8-1/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WmPowerUser+%28WMPowerUser%29 Acesta este un link prin care se explica cum se poate printa din Windows phone 8.1 pentru doritori. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk!
 5. Setari-Verificare rapida Se mai poate descarca si glance background pentru alegerea imaginii de fundal in glance. Sent from my Galaxy Nexus with Omni-Metal Linaro ROM using Tapatalk 2!
 6. Daca flashui imaginea stock il ai cum l-ai primit! Sent from my Galaxy Nexus with Omni-Metal Linaro ROM using Tapatalk 2!
 7. Iar pentru mollyplayer schimbati in settings/ subtitles din romana in engleza si o sa apara si subtitrarea. In cazul in care nu apar caracterele specifice romanesti de tip ș.ț s.am.d. modificati-le inainte de copiere in telefon. Folderul de copiere este camera roll. Sent from my Galaxy Nexus with Unofficial CM 11 ROM using Tapatalk 2!
 8. Mai este de asteptat: http://www.phonearena.com/news/VLC-for-Windows-Phone-and-Windows-8-closer-to-release-as-finally-audio-works-in-the-Modern-UI_id49840 Sent from my Galaxy Nexus with Unofficial CM 11 ROM using Tapatalk 2!
 9. Moliplayer pro cu trial de 15 zile poate fi incercat. Sent from my Galaxy Nexus with Unofficial CM 11 ROM using Tapatalk 2!
 10. Si Google launcher! Sent from my Galaxy Nexus with PA ROM using Tapatalk 2!
 11. Nici eu nu am gasit, mai este de asteptat pana cand cei de la Microsoft se vor trezii. Sent from my Galaxy Nexus with PA ROM using Tapatalk 2!
 12. http://m.wpcentral.com/download-preview-developers-and-get-gdr3-right-now Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 13. Nu. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use