Clicky

Jump to content

blackdeey

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Model Telefon
  Samsung S3

blackdeey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

 1. Da, oricine poate pune un chestionar pe acest site. Este necesara crearea unui cont. Referitor la modelele telefoanelor, am optat ca variante de raspuns pentru cele mai in voga, iar altele pentru celelalte variante. Scopul pe care l-am avut atunci cand am creat acest sondaj, mi l-am atins. Ma interesa, procentul de accesorizare a telefoanelor si dorinta oamenilor de a face acest lucru. Asta pentru ca vreau sa incep un proiect in domeniu. Daca va pot ajuta cu sondajul, cu mare drag.
 2. Am facut 101 respondenti. Iau in calcul rezultatele, insa chestionarul va ramane deschis pentru cei care doresc sa-l completeze. Asa cum am promis, atasez rezultatele. La ultima intrebare, sunt foarte multe raspunsuri si nu le am in procentaj. Va pot spune eu ca majoritatea au descris o pereche de casti, in viziune proprie. La intrebarea, Ce marca si model de smartphone folositi? Cel mai popular, in procente a fost raspunsul Altele, calculand raspunsurile primite, cea ma folosita marca a fost Samsung Galaxy, S2 si Nexus cel mai des mentionate. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri iar cei care doresc sa completeze, va fi deschis in continuare.
 3. Mai asteptam putin. Am ajuns la 98 respondenti.
 4. Va multumesc tuturor. Sunt sigura ca datorita voua a crescut numarul atat de mult. Am ajuns la 94 respondenti. Mai astept pana la 100, cel putin si voi posta rezultatele.
 5. Referitor la structura chestionarului, acolo unde sunt variante de raspuns le-am ales pe cele mai folosite, sigur ca exista multe modele se smartphone-uri. Unde pot fi mai multe variante, am pus optiunea altele unde pot fi scrise toate modelele folosite. Pana acum 53 respondenti.
 6. Iau toate rezultatele in calcul, insa de aici vin cele avizate, fiind oameni pe care ii intereseaza subiectul. Pana acum 51 respondenti.
 7. Intentionez ca la 100 de respondenti sa iau in calcul rezultatele. Asadar, pana atunci mai avem de asteptat.
 8. Va multumesc tuturor! Sigur ca voi posta si rezultatele daca se cere. Astept insa sa fac mai multi respondenti. Pana acum doar 40.
 9. Buna ziua, Realizez un studiu de piata privind accesorizarea telefoanelor mobile. Raspunsurile dvs. sunt foarte importante asa ca mi-ati fi de foarte mare ajutor daca veti completa acest chestionar http://isondaje.ro/sondaj/274618121/ si daca il distribuiti mai departe cunoscutilor. Va multumesc!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use