Clicky

Jump to content

katees

Gold Member
 • Posts

  450
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by katees

 1. Tici mi master, plizzzzz! Sa incerc sa vad daca fuckultatea ma mai ajuta (cea mentala) Multam tuturor
 2. Salutare tuturor! Stie cineva vreo aplicatie care sa inchida telefonul atunci cand ajunge la un anumit procent din baterie? Gen 20%, 30%?
 3. Ar fi culmea sa apara bisnitari cu timble fiscale de 2 lei. cum era inainte de 89 cu biletele la cinema!
 4. L-am achizitionat recent. Sunt super multumit. E primul quad core, primul cu 1Gb ram. camera de 8 pare mai slabuta decat cea de 5 de pe SGS+. Pret 399 Lei, adica 400 ce mai.
 5. Da. E o obligatie morala, istorica, etc
 6. Au si ''albastrii'' pacatele lor.
 7. katees

  Rock Party

  http://www.youtube.com/watch?v=mH6NkFG0aPI Locatia + Lumini + Sunet + Public
 8. katees

  Cu cine votezi?

  Discutie reala intr-o piata din Braila: - Pofti-ti un o sacosa cu candidatul nostru la alegeri! - multumesc,, dar nu iau pomana de la morti! - Dar nu este mort... -Pentru mine si pentru tara sunt ca si morti cei din parlament. -
 9. Sa fie. Daca se tot extind cei de la eMAG, sa fie atunci prompti, profesionisti, etc pentru ca e nevoie de servicii de calitate. mai ales ca in tara noastra unde preturile la alimente sunt MARI.
 10. Sper să câștige Germania, dar dacă e să câștige sPUMELE, atunci numai brazilian să nu fii. Ar fi o a doua palmă.
 11. Fiecare ministru al învățământului a venit cu o idee "iluminata", clasa zero, teste de evaluare care se trec în foaia matricola ca apoi sa nu se mai treacă, bac-ul, am văzut eu într-o emisiune televizata ca fiecare avut "ceva de spus"
 12. katees

  Discutii Ford

  Păi, Germania nu este la același nivel cu România în orice am vrea. Noi ori facem lucruri bune și ne remarcam ori facem rele și iar ne remarcam (negativ)
 13. Eu as vrea să câștige Olanda și sa fie o finala europeana pe tărâm sud-american. Sa le scoată fotbalul din cap sud-americanilor , care exportă atât de mulți fotbaliști în Europa. Sa vadă ca Europa poate face performanta și fără ei.
 14. katees

  Discutii Ford

  La noi cred ca sunt mai scumpe de 10 euroi. Nu mai stiu exact. Oricum se poate afla. Referitor la primul Ford, poate ti-l aduce Mosul. Vorba aia : Ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa se intample!
 15. Nu știu cum o fi la alții dar la mine, după ce am instalat muuuuulte rom_uri, am dorit să mă întorc la stock, însă nu a mai mers ca la început. Stock era 2.3.6 și în 2 ani am trecut și prin ics , jb, prin kk. Dacă merge bine, lasă-l asa cum l-o făcut măsa.
 16. De pierdut oricum pierdeau. Bravos, mon cher!
 17. Inteleg ca telefonul nu e 3G. Eu asa stiam, ca digi mobail e pe 3G. Si deci Orange-ul a castigat o lupta impotriva ta? Pana la finele razboiului mei e.
 18. katees

  Discutii Ford

  Mai conteaza o masina si unde este facuta.
 19. Telefonul ideal ar fi acela care ar mai rezista cateva zile dupa ce sr termina perioada de gatantie
 20. Sa sune cineva la 112! Va fi nevoie de ambulante, scutieri, mascati, etc Chiar si de decoratori, materiale publicitare noi, echipe de curatenie, etc Pe partea cealalta, ar fi bine sa te potolesti. Risti sa ramai fara telefon si sa faci imprumut la banca ca sa platesti decodatul lui.
 21. @candrei Astept una macar de la 3 AM. Prin anii 90 ai secolului trecut, era o melodie de la KLF - 3 AM ( Eternal)
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use