Clicky

Jump to content

Mihai

Moderators
 • Content Count

  3,797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Mihai last won the day on January 19

Mihai had the most liked content!

6 Followers

About Mihai

 • Rank
  Mister Neo
 • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, technologie, călătorii, filme, Foo Fighters, Steaua, quadcoptere, volei, tenis
 • Model Telefon
  OnePlus 7T Pro
 • Model Tabletă
  nici una
 • Model Purtabil
  Xiaomi Mi Band 5

Recent Profile Visitors

4,477 profile views
 1. De vreo 19 zile am început să utilizez și eu o brățară Mi Band 5. Încă are 21% baterie de atunci. Ecranul color e super frumos (brățara dinainte avea ecran alb-negru și baterie mai slabă - o încărcam la 7 zile). Nici nu mai vorbesc de watchfaces. Am găsit până și ceva care arată ca un ecran din Star Trek (păcat că nu are informațiile așa cum le vreau).
 2. Am comandat un pachet de huse pentru 7T Pro și un cablu Type-C la Type-C. Codul arată că pachetul ar veni din Germania. S-au dus zilele când puteam comanda din UK... Felicitări britanicilor pentru o treabă bine făcută. Era și un articol în care un britanic se plângea de restricțiile la călătorie de acum și de faptul că poate sta doar 90 de zile în casa de vacanță din Spania (nu mai găsesc articolul inițial, dar ĂSTA e la fel de bun).
 3. Mihai

  Off Topic V3

  He he. Acum mi-am adus aminte să scriu și eu. La mulți ani 🎂
 4. Mda. La ProTV au dat un reportaj cu copii care-și doreau păpuși, jocuri și altele. Mi s-a părut de prost gust. Așa ceva n-are ce căuta la TV. E deprimant să vezi diferențe atât de mari. Ajungem ca-n India, dacă nu suntem deja ca-n India. M-am trezit de multe ori mulțumind că am loc de muncă bine plătit și un acoperiș deasupra capului.
 5. Are cineva un Nexus 5 cu 32 GB stocare funcțional și pe care ar vrea să-l dea? Am deja un Nexus 5 cu 16 GB stocare, dar mă tem că nu mai are mult (se încarcă greu și se duce bateria repede - baterie deja schimbată acum vreo 2 ani). Edit: scuze de offtopic, dar am găsit unul chiar local. Nu mai am nevoie de unul.
 6. Am un S20 Plus de la muncă. Până când Huawei nu rezolvă problema cu serviciile Google nu prea pot recomanda un telefon de-al lor. E păcat pentru că acum aș fi avut un Huawei în locul lui OnePlus.
 7. Mihai

  Off Topic V3

  E alegerea lui Ervin să închidă forumul. Eu nu l-aș închide, nu generează atât de mult trafic. După ce se desființează Facebook trebuie să avem unde reveni.
 8. Mihai

  Rock Party

  Acum am dat de topic. N-am idee cum de am ratat topicul până acum.
 9. Mihai

  Mașină nouă

  Salut. Eu am o Kia Cee'D 2 și știu că recent Kia Sportage a primit facelift. Cred că reușești să te încadrezi în 20.000 euro. Vezi la reprezentanța de care aparții. Eu am cumpărat-o pe a mea din Galați acum aproape 3 ani.
 10. Poate are cineva. Eu m-am rezumat la un headset ieftin. Poate are @Feri, el călătorea mai des.
 11. Nu pot să recomand astfel de căști pentru utilizarea ta. Am văzut că există căști BT sterero care sunt recomandate pentru activități sportive. Poate pe Softpedia te poate ajuta cineva.
 12. Căștile pentru convorbire sunt de obicei mono. E super aiurea să încerci să asculți muzica în ele. Eu am și acum un set pentru convorbiri tot de pe la Plantronics. Dacă trebuie să stai mereu cu ele în urechi poate mai bine să te orientezi spre niște căști gen OnePlus Buds. Se aude bine microfonul la ele și sunt stereo.
 13. Mihai

  Funny stuff

  Citisem "pe care" inițial, apoi am citit cu adevărat textul. Mama lui de creier...
 14. There can be only one.
 15. Dacă vom mai fi aici în 2245.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use