Clicky

Jump to content

Mihai

Moderators
 • Posts

  3,807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Mihai last won the day on November 23 2021

Mihai had the most liked content!

6 Followers

About Mihai

 • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  https://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, technologie, călătorii, filme, Foo Fighters, Steaua, quadcoptere, volei, tenis
 • Model Telefon
  OnePlus 7T Pro
 • Model Tabletă
  nici una
 • Model Purtabil
  Xiaomi Mi Band 5

Recent Profile Visitors

6,424 profile views
 1. Mihai

  Off Topic V3

  Nu știu unde să pun, dar cred că merge și aici. Terabox oferă 1 TB spațiu în cloud, au aplicații pentru toate OS-urile și nu par a fi susținuți de Rusia sau China. Sună interesant, ar merge pentru sharing de chestii mari sau de arhive. Nu mi-am creat cont încă, dar cred c-o voi face.
 2. Mihai

  Off Topic V3

  Asta e ca-n povestea lui Creangă cu strada Sapienții și strada Pacienții. E de râs.
 3. Mihai

  Bancuri

  Nimeni: nimic Elon: Am thinking of starting new university: Texas Institute of Technology & Science Sursa: twitter-ul lui Elon.
 4. Mihai

  Off Topic V3

  Au început să se pregătească unii băieți de pe AliExpress de 11.11. Au mărit prețurile cu 3 euro la un produs pe care-l aveam în coș, dar pe care m-am hotărât să-l cumpăr de 11.11. Costa 18 euro și ceva, acum e 21 de euro și ceva. Buni băieții, au noroc că am nevoie de produs și nu mă deranjează să dau tot 18 euro de Singles Day.
 5. Mihai

  Off Topic V3

  Normal că livrarea e rapidă, nu mai livrează nimeni Duster-ul cu GPL, nu?
 6. Mihai

  Off Topic V3

  Am un LG cu OS de dinainte de WebOS. Youtube nu mai merge decât în 720p și experiența este urâtă acum, se înțeapă des. E bine că nu mai folosesc acel TV pentru Youtube, deși am HBO Go, Netflix și Plex încă instalate.
 7. Mihai

  Off Topic V3

  Nu am fost mare fan, dar Stones reprezintă o pagină importantă din istorie și au influențat multe are trupe mai tinere. Cred că chitaristul a fost cel care a exagerat cel mai puțin în perioada lor (s-ar putea să mă înșel). Pun pariu că a avut o viață plină. Ridic o bere în cinstea lui (la propriu) după muncă 🎸.
 8. Mihai

  Off Topic V3

  Ai citit ce modificări erau? Poate s-a schimbat ceva. Ai putea instala manual buildul anterior dacă-l mai ai. Eu aș face backup la date și apoi aș da un reset. Am pățit ceva similar după un update la ultima versiune de CrDroid pe Nexus 5. Indiferent ce aș fi făcut nu mai boota (rămânea la animația de boot). Am ajuns să instalez pe curat acel build, apoi să fac restore din cloud-ul Google. Developerul acelui build a spus că recomandă instalarea pe curat. La Nexus 5 cred că era o problemă și cu partiționarea (am mărit partiția system ca să pot instala versiuni mai noi de Android). Și al meu putea intra doar în Recovery.
 9. Mihai

  Off Topic V3

  Și eu am primit acel email. Am observat și că avem rank-uri acum (se vede la imaginea de profil, dacă se duce mouse-ul acolo). E un fel de badge.
 10. Mihai

  Off Topic V3

  Și tu auzi tăcerea? De-asta mai intru pe aici, ca să văd liniștea.
 11. De vreo 19 zile am început să utilizez și eu o brățară Mi Band 5. Încă are 21% baterie de atunci. Ecranul color e super frumos (brățara dinainte avea ecran alb-negru și baterie mai slabă - o încărcam la 7 zile). Nici nu mai vorbesc de watchfaces. Am găsit până și ceva care arată ca un ecran din Star Trek (păcat că nu are informațiile așa cum le vreau).
 12. Am comandat un pachet de huse pentru 7T Pro și un cablu Type-C la Type-C. Codul arată că pachetul ar veni din Germania. S-au dus zilele când puteam comanda din UK... Felicitări britanicilor pentru o treabă bine făcută. Era și un articol în care un britanic se plângea de restricțiile la călătorie de acum și de faptul că poate sta doar 90 de zile în casa de vacanță din Spania (nu mai găsesc articolul inițial, dar ĂSTA e la fel de bun).
 13. Mihai

  Off Topic V3

  He he. Acum mi-am adus aminte să scriu și eu. La mulți ani 🎂
 14. Mda. La ProTV au dat un reportaj cu copii care-și doreau păpuși, jocuri și altele. Mi s-a părut de prost gust. Așa ceva n-are ce căuta la TV. E deprimant să vezi diferențe atât de mari. Ajungem ca-n India, dacă nu suntem deja ca-n India. M-am trezit de multe ori mulțumind că am loc de muncă bine plătit și un acoperiș deasupra capului.
 15. Are cineva un Nexus 5 cu 32 GB stocare funcțional și pe care ar vrea să-l dea? Am deja un Nexus 5 cu 16 GB stocare, dar mă tem că nu mai are mult (se încarcă greu și se duce bateria repede - baterie deja schimbată acum vreo 2 ani). Edit: scuze de offtopic, dar am găsit unul chiar local. Nu mai am nevoie de unul.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use