Clicky

Jump to content

shukayru

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  iPhone 4s

shukayru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Si am o intrebare... Am citit ca trb facut unlock pt a pune custom rom si trb instalat un recovery care e treaba? Mersi
 2. Folosesc acum un incarcator asus si cablul de la htc sau unul de la un smg s3 , sa vad daca e diferenta. Am citit ca ar putea fi de la kernel? Cel stock ar avea o limita.
 3. Salut, am htc one m7 cu rom stock , incarcator si cablu original, am incercat sa il incarc cu un incarcator cu amperi mai mari dar nu este o vreo diferenta. Am avut probleme cu back camera si cand a fost trimis in service am spus si de baterie, dar mi-au dat doar un resoft.
 4. Buna ziua, e ok sa se incarce telefonul doar 61% in 4 ore?
 5. Am un iphone 4s impecabil cu garantie si vroiam sa-l dau pe un s3 tot cu garantie. Se merita sa fac schimbul?
 6. Salut ! Cum pot sa vad daca un s3 are garantie la samsung daca nu are carticica cu WARRANTY CARD completata?
 7. eu ma refeream daca pun din germania care are kies avaible sau alta regiune...
 8. adica cel oficial e acela din austria?
 9. dar daca pun aceasta versiune si ma duc la garantie zic aia ceva ca am umnlat la soft?
 10. Si care ar fi recomandat sa iau cea in care apare kies avaible sau fara si spune-mi de ce ca sa stiu si din ce teritoriu te rog. Multumesc anticipat!
 11. Pai de ce nai zis ca e sammobile si ti-am si spus mai sus ca doar dupa sammobile.com iau
 12. Sunt pe telefon si nu pot vedea ce site e?
 13. Dar eu am nevoie de una oficiala. Ca celelalte au buguri si nu vr de pe orice site. Doar sammobile ca astia stiu ca sunt cei de la samsung. Vreau sa stiu ce versiune adica dupa ce teritoriu si ce cod pda are ca asa am vazut multe. Si vreu sa dau de Deio sa-mi explice cu optiunea kies dupa sammobile ca si cele fara optiunea kies merg updatate
 14. Stiu sa instalez cu odin ca e a 7a oara cand pun dar am pus o varianta de pe xda de 4.0.3 si am dat update si e buguita versiunea(am zis mai sus ce buguri are) ca am avut 4.1.2 data de smg in teste si nu stiu de unde sa iau o versiune officiala data de smg. Si am intrebat daca dupa sammobile pot lua si stiu ca ei sunt cei de smg care se ocupa de soft. Si nu am inteles prea bine dar trebuie sa le iau pe cele care au optiunea kies,dar nu stiu de ce. Eu stiam ca toate versiunile oficialeerg updatate cu kies.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use