Clicky

Jump to content

Mircerson

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mircerson

 1. Da , Android Model Changer. Vice City / 9 MM / Orice vrei. Merg perfect. Aveam si niste poze pe aici pe undeva chh.

   

   

  P.S Accesori comandate de mine

  http://www.aliexpress.com/item/TPU-soft-case-for-Gionee-GN708W-silicon-case-Gionee-GN708W-3-for-shipping-charge/879521516.html

  http://www.aliexpress.com/item/Leather-style-case-for-Gionee-gn708w-with-screen-protector-carriage-free-good-quality-100-customized/795618018.html

   

   

  Platit 27 aprilie , chinezu le-a pus in data de 28 , aia de la posta au notat 29 pe pachet , au fost trimise 2 mai. Le astept cu drag. Total plata am dat 21$ cu SingaporePost ( cea mai rapida ).

   

  Mi l-am brickuit pe al meu si am reusit sa-i dau unbrick spre tot norocul ;D Practic telefonul e "unbrickable" deoarece nu ai nevoie de baterie in el ca sa flashuiesti un soft ( asta vorbim direct in placa de baza ). Bateria pe V1 Ultimate ma tine cam o zi , o zi si ceva cu screen time 5-7h depinde.

   

  Hai sa facem si noi o petitie , poate ii convingem "pastia de la Allview" sa publice softul stock. Mi se pare ceva corect sa aibe softul public , si sa nu fiu nevoit sa-l duc la service de fiecare data cand intru in bootloop de la aplicatiile de tot rahatu' de pe google play.

 2. La internet , dupa mine , Romania are unele dintre cele mai mari avantaje. In Germania ( deh ) , am cumparat un stick vodafone , l-am incarcat cu vreo 20 euro pe o luna , aveam viteza de 0,01kb/s dld si 0,06kb/s upload la orice server din DE. Dupa am luat de la O2 unde am de la 89-100kb/s pana la 3mb/s dld si upload undeva la 100kb/s. Internetul in alte tari e enorm de scump , dar la noi se scapa ieftin .

 3. RCS a luat cam toata tara . Monopol total. Romtelecom e pe departe afara din lupta asta , iar UPC la ce acoperire are , ma mir de e atat de laudat. Daca eu , de exemplu , vreau sa trec de la RDS , in zona mea singura optiune mai e Dolce/Romtelecom. Decat la aia , mai bine fara internet :( Canale pe Antena am vreo 70 - cablu 124 din care 89 functionale la abonamentele minime . Respectiv fiberlink 1 , am facut teste cu speedtest , in tara la fiecare punct de pe harta scoate 50+mbs dld iar upload undeva la 69. :) Decodor , pt Samsung LE40C750 nu am primit nimic + le-am specificat clar modelul ( chiar nu stiu ce trebuie sa vad la el sau orice altceva ) am vreo 10-15 HD ( din care digi life etc )

 4. Huse/Accesori - Telefonul se gaseste sub numele de XOLO Q800 & Genonee N708w


   

  Custom Roms- Nu raspund de telefoane brickuite,garantie pierduta , nervi , draci. 

   

  Root Cum sa faceti root pe orice telefon care are procesor Mediatek A7 Quad Core.

  JellyXperia - Rom caracteristic telefoanelor Xperia = Xperia Z in cazul acesta. Include toate aplicatiile Sony + Walkman + xLoud etc. Include root

  ROM Neoficial - Daca sunteti terminati de romul allview , puteti sa schimbat ROM-ul stock cu acesta , find unul taiwanez fara prea multe modificari .Include root.

  MIUI Rom - Faimosul ROM MIUI vine si pe Allview/Xolo/Genone. Include root

  ROM Stock XOLOQ800 ROM-ul stock , dar nu pt allview ci Xolo Q800. La fel , daca sunteti saturati de allview incercati :P

  ROM Neoficial - Include tweakuri.Nu stiu daca include root sau nu.

  Gionee 4.2 Android 4.2. Din cate am inteles , Gionee are deja android 4.2 pe acest model , deci va veni si la noi probabil la Allview OFICIAL , pana atunci putem sta pe acesta.

   

  TroubleShoot/Unbrick

   

  Unbrick/Factory Reset/Backup  ROM - Asemanator cu Samsung Unbrick.

   

  P.S Eu sunt autorul si pe alt forum , sa nu aud ca mi-am copiat "propria opera".
 5. Sa o lamurim. Orice software pt. telefon Acer in momentul existent isi aloca partiile pe memoria interna DINAMIC. Respectiv la fiecare restart , va fi alta partitie. Din acest motiv , ai nevoie de un card. Se poate si fara card dai pe google Acer Cm S500 Tool facut de SRSDani tutorial dar e putin mai greu cu flash etc.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use