Clicky

Jump to content

Pelykanul70

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pelykanul70

 1. Salutare. Nu stiu ce sa aleg dintre un SAMSUNG GALAXY S20 FE 6GB 128 GB si un SAMSUNG GALAXY NOTE20 8GB 256 GB. Ambele le pot lua cam la acelasi pret. Multumesc.
 2. Salut Alex. Stii cumva niste telefoane pot fi conectate direct la un monitor prin USB-C/HDMI? Nu vreau sa fiu dependent deun PC.
 3. Salut Alex. Cand se simte diferenta dintre un telefon cu 6 GB RAM si unul cu 8 GB RAM, ambele avand un procesor SnapDragon 865. In alta ordine de idei, imi poti recomanda un telefon cu ecran si auditie foarte bune si bateria buna. Restul, sa fie decente ca performata. Dispun de 2300 RON.
 4. Salut Alex. Ce zici, Samsung Z Fold 3 va avea stylus si va inlocui seria 'Note'?
 5. Buna Alex. Crezi ca folosind incarcarea normala la un telefon cu facilitatea de incarcare rapida prelungesc semnificativ durata de viata a bateriei? Pe un smartphone cu incarcare rapida exista mai multe trepte ale incarcarii? Nu sunt 'presat' sa imi incarc foarte repede telefonul.
 6. Salut Alex. Citind stirea despre lansarea doar in China a lui Xiaomi Mi 10 Ultra crezi ca e pe cale sa se produca o ruptura majora intre piata chine si cea globala in zona smartphone-urilor?
 7. Buna Alex. Cum pot sa-mi dau seama din specificatii daca un smartphone se poate conecta la un monitor (functia Dex)? Facilitatea asta o au doar modelele de top Samsung? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use