Clicky

Jump to content

Paul Lucian

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Paul Lucian

  1. am incercat ambele variante, conectat la priza si la pc dar fara succes..
  2. fiind conectat, tre sa fie deschis vreun soft special? cum e de exemplu Kies la samsung? si trebuie volum ambele sau doar unul din ele?
  3. Buna ziua, A-si dori sa va intreb cum pot sa intru in recovery model la un Sony Xperia modelul J deoarece nu ma mai pot conecta la magazinul Play si aplicatia facebook se blocheaza. Consider ca singura solutie ar fi resetarea la setarile din fabrica, cea mai curata fiind prin recovery mode. Problema este ca nu reusesc sa intru. Am incercat variantele : buton on\off + volum jos, buton on\off+ volum sus, buton on\off+volum centru. Astept pareri. Va multumesc
  4. tocmai a aparut JB pentru Orange dar cand selectez sa mi se actualizeze imi da mesajul ca nu este nici o actualizare disponibila.. astept pareri..
  5. am vazut astazi pe sammobile ca a aparut JB oficial pentru vodafone. Fiind utilizator de orange, am introdus un sim vodafone dar nu mi-a zis nimic de actualizare. Sunt sanse sa ma pot bucura de ea sau mai avem de asteptam pana apare si pentru utilizatorii serviciului oferit de orange?
  6. am rezolvat. era activata optiunea de upload automat. multumesc !
  7. am intalnit o problema de cateva saptamani, de cate ori fac poze, in diferite zile apare in galerie folder cu ziua respectiva si pozele care le-am facut pe langa cele din folderul oficial. le sterg si apar iar si pe contul de gmail imi spune ca am X poze de uploadat. cum pot opri procesul acesta?
  8. cum trebuie sa procedez daca vreau sa fac update la 4.0.4 de la 4.0.3? avand in vedere faptul ca pe kies spune ca am ultima versiune instalata.
  9. se poate updatata CSC-ul sau ce e de facut? nu tin neaparat sa il updatez la 4.0.4 dar presupun ca poate sa fie o piedica pentru 4.1.2 nu?
  10. referitor la actualizarea sistemului de operare aici http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=ORO&os=1&type=1#firmware spune ca 4.0.4 este ultima versiune dar daca conectez telefonul la kies primesc mesajul ca nu este disponibila nici o actualizare
  11. am remediat problema. am urmat pasii urmatori : 1 ->Inchideti telefonul 2 -> Reporniti-l in Recovery Mode: Apasati Volum Sus + Tasta HOME + Power pentru a intrat in recovery mode (ATENTIE! Sa nu faceti confuzie cu Download mode, pentru care se apasa Volum Jos) 3 -> Selectati Wipe Data/Factory reset acum imi apare in bara de notificari o optiune de actualizare software, confirm actualizrea, accept conditiile si imi da mesajul : procesare nereusita. tin sa mentionez ca am 4.0.3
  12. am o problema grava, azi dimineata cand am scos telefonul de la incarcat imi spuneai ca TW Louncher s-a oprit, se facea ecranul negru dupa care aparea imaginea de fundal si la o secunda iar imi dadea mesajul Tw launcher s-a oprit si tot asa. Nu mai pot sa il utilizez, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac
  13. a mai patit cineva sa nu receptioneze sms-ul trimis de o alta persoana care a primit raport de livrare? mi s-a intamplat de 2 ori
  14. patesc de multe ori cand selectez optiunea de apelare sa dureze cam 10 secunde sa aibe efect. este normal?
  15. oare actualizarea oficiala la jelly bean cand apare?
  16. tocmai am avut la notificari ceva referitor la actualizare, am selectato si cand am pornit wifi a disparut. am intrat in setari si am dat actualizare software si spune ca nu este niciuna disponibila. a mai patit cineva ?
  17. se pierd datele din telefon daca fac asta? sau e doar un simplu update?
  18. oare se poate face update la Jelly Bean?
  19. buna seara. am patit la fel si am instalat Nova Launcher v1.2.2. Pe langa faptul ca a schimbat cu mult interfata nici nu se mai blocheaza.
  20. exista vreo modalitate\aplicatie sa vezi consumatorii de date de internet?
  21. Buna ziua. Sunt un nou posesor de Samsung S2 si in acelasi acelasi timp un nou utilizator de android. Problema mea apare cand conectez telefonul la pc. Nu il recunoaste tot timpul, de cele mai multe ori imi da eroarea mentionata mai jos..
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use