Clicky

Jump to content

Ciutacu Emil

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Ciutacu Emil

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  LG g4 duos
 1. Cred că mai bine îl duc la un service! Am văzut și eu că nu este chiar "floare la ureche". Nu mă risc... 😂 😂 😂
 2. Salutare. Tot eu vă deranjez :) am și eu un asus zenfone 2 laser model ZE500KL. Se pricepe cineva să mă ajute să îi fac update de la android 5.0 la o variantă superioară?! Vă mulțumesc anticipat pentru timpul alocat. Cu stimă, Emil!
 3. Am făcut comandă de baterie. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Cu stimă și respect.
 4. Aproximativ un an am încărcător fast charge. Luat cu garanție nu prăjit. Problema este că sunt foarte mulțumit de el ca telefon. Cameră superbă, semnal excelent, măricel... Are folie de sticlă din prima zi. Nu prea aș vrea să îl schimb... 😥
 5. Observ că și bateria începe să se încarce ciudat de repede... Nici 45 min nu trebuie să îl las la încărcat și îmi dă 100%. Asta ținând cont că îl pun la 15% când mă anunță că este descărcată.
 6. Mulțumesc frumos pentru sfat. Dar problema este că nu pare deloc deteriorata asta pe care o are... Altceva în afara de baterie, ce ar mai putea fi?! Nu a fost scăpat din mână, nu dă erori, nu are lag. Oricâte restart uri ia-și da pornește normal...
 7. Salutare. Am și eu un lg g4 duos model h818p. Problema este că bateria numai ține decât 2-3 ore! Nu a fost trântit, solicitat intens. Doar Facebook, mesaje și singurul joc care îl joc pe el este Top Eleven! Mă puteți ajuta vă tog?! Bateria nu este "umflată" deloc... ciutacuemil@gmail.com cine crede că mă poate ajuta.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use