Clicky

Jump to content

Adamescu

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Adamescu

 1. On 11/23/2018 at 9:45 PM, Andrei P. said:

  Ești pilot de avion?

  Sent from my HTC 10 using Tapatalk
   

  Hahahahha, ai dreptate :) Nefericita exprimare din partea mea. Nu, nu sunt pilot, doar ca Zanzi fiind o insula...

  On 11/23/2018 at 10:11 PM, nick5roo said:

  Aia e pistă de decolare pentru planor! :D

  ONEPLUS A6013 Tapatalk
   

  Da de unde :)) O arde lumea romantic seara pe acolo :)

 2. Pai nu intentionez sa rezolv chestia asta online. Avand in vedere ca stau intr-un loc unde nu pot veni toata ziua in Romania, adun si eu informatii inainte. Imi pregatesc cateva proprietati de vazut la fata locului + vizita la banca. Ma interesa doar daca pot face acest lucru in Romania sau sa ma orientez catre alte meleaguri.

 3. Multumesc, deci am trimis mailuri la vreo 5 banci din care 4 m-au chemat la sediu "sa discutam", asta in conditia in care le-am spus ca sunt la mama sfantului, departe :))) 

  Celalata banca mi-o zis ca imi trebuie neaparat codebitor. Sunt cu pluta rau, nici macar nu stiu ce vand!

  Acu' eu am pus ochii pe un apartament aici https://new.flatfy.ro/laguna-residence-bucuresti, dar iese cam scump. Imi mai lipsesc vreo 40 de mii. Stii cumva la ce banca as putea incerca?

 4. Nu stiu daca este cel mai bun loc unde pot intreba dar poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Locuiesc de multi ani in strainatate si ma bate gandul sa cumpar un apartament in Bucuresti sau in Iasi (ma hotarasc eu ulterior). Intrebarea mea e, pot gira pentru un imprumut in banca (nu am toata suma) cu apartamentul pe care vreaus ai l iau? Nu mai am pe nimeni acasa, asa ca nu prea exista codebitori sau cineva sa gireze cu ceva. 

  Multam fain de sfaturi :) 

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use