Clicky

Jump to content

Sile Dragut

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Model Telefon
    Xiaomi Mi 9T pro

Sile Dragut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut Alex, revin astazi dupa ce am cautat telefon sub 6inch...concluzie nu prea am gasit si raman la ce am. Totusi am o intrebare: esti pasionat de muzica la casti? Daca da te rog sa imi recomanzi o pereche de casti over-ear pe la 400-600 de lei si closed back. Sunetul imi doresc sa fie curat iar basul mediu spre puternic. Eu m-am gandit la Audio-Technica ATH-M50X dar astept si parerea ta, multumesc.
  2. Salut Alex. Intrebare xD: ai terminat jocul The last of us part 2? Cum ti se pare? Grafica, storyline, control etc A 2 a intrebare: Momentan detin un Xiaomi mi 9t pro si este putin cam mare pentru mine, in sensul ca il scap mereu pe gresie, asfalt etc, nu am spart sticla/displayul doar folia dar nu cred ca mai am mult pana distrug displayul. Crezi ca ar fi bine sa il vand si sa iau un Samsung galaxy S10e? Sau recomanda tu alt telefon mai mic(sub 6 inch). Multumesc anticipat!
  3. Salut Alex, ce părere ai: Crezi că Huawei va putea folosi Android și serviciile Google după ce Trump nu va mai fi președinte?
  4. Salut Alex, am 2 întrebări: 1.Doresc sa îmi iau un telefon nou de până în 2200 de lei și nu știu ce să fac, să îl iau acum sau sa mai aștept până vine black Friday? Menționez că acum folosesc un Nokia 1 și ....știi cum se mișcă 2. Daca ar fi sa îmi iau un telefon de până în 2200 lei eu m am gândit la un xiaomi mi 9t sau mi 9t pro, ce altceva îmi recomanzi pana in 2200 lei? Menționez că mă joc rar pe telefon, poze câteodată, in schimb consum multa media(YT, Netflix etc), doresc o baterie care sa tina toata ziua, și as dori să rămână fluid cel puțin 2 ani.
  5. Salut Alex, doresc sa imi cumpar un telefon nou si as vrea sa stiu parerea ta. Ce ai alege: xiaomi mi 9t sau honor view 20, avand in vedere raportul dintre Ce ofera si pret? Sau te rog sa imi recomanzi un telefon de 1500-2000lei. Multumesc anticipat!
  6. Salut Alex, am cumparat un Nokia 7 Plus dar wifi-ul nu merge mereu, are tendinta sa nu se conecteze si nu ofera internet cateodata prin hotspot(se conecteaza alt device dar nu merge internetul pe device), crezi ca se rezolva cu un update viitor sau e problema de hardware?(mentionez ca am instalat Android 9.0, nu stiu daca avea aceasta problema pe Android 8.1)
  7. Salut Alex! Ce telefon imi poti recomanda pana in 1500lei pentru poze? Mentionez ca imi doresc sa aiba o performanta destul de buna, ecran ok si bateria sa tina macar o zi(precizez ca nu ma joc pe telefon, mai mult ascult muzica pe youtube si imi place sa fac poze, crezi ca honor 10 ar fi potrivit?)
  8. Salut, care telefon crezi că este mai bun per total, Nokia 7 plus sau huawei honor 10?
  9. Salut, am 3 întrebări: 1. Care telefon este mai bun per total dintre Nokia 7 plus și Nokia 8? 2. Huawei honor 10 este mai bun ca cele de la Nokia la camera, performanta? 3. Care crezi că va trece cu bine proba timpului (nu va prinde lag in timp)? Aștept răspunsul tău, mulțumesc
  10. Salut, care crezi că este cel mai bun telefon mid-range(intre 1200-1800 lei) la capitolul cameră?
  11. Salut, as vrea sa imi schimb telefonul si nu stiu care ar fi mai bun, ce imi recomanzi dintre: Nokia 7 plus, Huawei P20 lite si Allview x5 soul pro? As dori o camera buna, detalii hardware bune si o baterie decenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use