Clicky

Jump to content

Lesbianu

Gold Member
 • Posts

  643
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Lesbianu last won the day on January 2 2021

Lesbianu had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Model Telefon
  Pixel 2 XL

Recent Profile Visitors

3,911 profile views
 1. Sa-l stapanesti sanatos! Vine si al lui Dan zilele astea, dar nu stiu daca mai da pe-aici... O sa fiti 2 mohicani (poate 3 cu Katabxp), restul am zburat la alti "producatori". 😇
 2. Ala este un blog cu referral, in nici un caz vreun magazin online. Mars d'acilea cu propaganda!
 3. Gata, a murit de tot topicul? [emoji14] Sent from my CPH2067 using Tapatalk
 4. Nici eu n-am putut inrola cardul virtual Visa de la Revolut. Cica momentan ar merge decat Mastercard-urile, Visa mai incolo... Cardurile de la BT (de acum o luna si, sau mai mult) si UniCredit (de ieri) s-au inrolat fara probleme, dar am bootloader blocat dinaintea lansarii DP-urilor prin OTA.
 5. @dr_junior1980 Vezi ca ai 8T la Orange, sho pa el!
 6. In teorie, duce. In practica, trebe' cumparat (si detinut 3 ani) ca sa afli... si un OFFtopic:
 7. Ai optiunea sa "ii zici" ce notificari sunt importante scotand optimizarea aplicatiei respective din setari. Daca faci asta, si el ii da inainte cu AI-ul... e trist. Inseamna ca taie aplicatia respectiva din background ca sa "economiseasca" baterie. Daca nu ii faci vreo setare si il lasi default, isi face de cap (el, softul sau AI-ul cum ii ziceti voi) si primesti notificarile gramada mai tarziu cand aplicatia apuca sa comunice cu serverul sau o deschizi!
 8. Nici o reclamatie la adresa lui 2 XL, deocamdata ii dau inainte cu el chiar daca in Decembrie ramane fara update-uri. Cand nu s-o mai putea... Un Pixel 3/4 XL la super oferta, un Pixel 5, un iPhone 12, de ce nu un OnePlus (mai ales ca a inceput si Orange sa il bage in oferta), vad ce si cum in functie de buget avut/oferta gasita.
 9. Am avut 2 OP-uri pana acum, si am fost foarte multumit de ele. Au garantie buna, soft curat, hardware potent, misca decent cu update-urile (dar nu ca inainte pentru ca au prea multe modele si nu fac fata), au lucrat la camera dar tot cu un GCam faci treaba buna. Din pacate, am imbatranit si nu mai am chef de buchiseala pana gasesc un GCam care sa nu dea gherle cand ti-e lumea mai draga, asa ca pica abia pe locul 3 ca optiune de achizitie... Nu zic categoric NU. Om vedea, zise orbu'!
 10. Am incarcator multi port din 2016 care stie QC 3.0 dar se impaca destul de bine si cu Power Delivery (in teorie n-ar fi trebuit sa incarce rapid Pixel 2 XL, dar o face). Bonus, am comanda in livrare cu 2 incarcatoare care stiu din nascare Power Delivery (30W pe un port sau 2x18W cu ambele folosite). Mai am prin casa 3 cabluri lightning MFi certified nefolosite, luate cand am testat un iPhone pentru o saptamana si am ramas cu ele. In concluzie, poa' sa mi-l livreze si fara incarcator ca am cu ce sa bag corent in el! Toti taie din ele, chipurile ca sa tina pretul jos. Apple taie incarcatorul si ce le-o mai trece prin cap, Google taie procesorul si face "flagship" de policarbonat, Samsung umbla cu Exynos-u' vopsit, Xiaomi scurteaza parcursul renuntand la calitate, s.a.m.d. Acu' serios, tot Android vreau, neaparat Pixel, pentru ca si fara root ai mai multa libertate fata de iOS. Dar... In caz de dezamagire majora cu Pixel 5, lipsa de alternativa buna ca pret la un Pixel vechi, buget disponibil la vremea respectiva, sunt tentat sa musc si din mar...
 11. Nu merita upgrade daca ai 2 XL functional, daramite 3 XL. Astept Pixel 5 sa vad cat de praf este. Fara XL, fara procesor de top, fara materiale premium pe el, fara una, fara alta... Colac peste pupaza sa mai fie si scump, apoi te intrebi de ce ma uit peste gard in livada cu mere?? Daca nu iau Pixel, altceva in afara de iPhone nu-mi face cu ochiul!
 12. Pfew, we have an iPhone hater! Bine ca nu ai pus si Pixelul din 2019 pe tapet cu incarcare gatuita la 18W fata de altii care au dat la "prostime" 30-40-50W sau mai mult. Dar, macar astia au dat incarcator compatibil la cutie...
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use