Clicky

Jump to content

Marian Costi

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marian Costi

  1. Salut Alex!Am nevoie de o recomandare in privinta unui nou telefon,deoarece actualul Mate 10 lite dupa aproximativ 9 luni deja a cedat(dungi galbene pe ecran,bateria facuta praf,iar acest lucru ma face sa il tin in 70% din timpul in care il folosesc conectat la priza).Am nevoie de un telefon in jurul sumei de 1300 de lei,iar cerintele mele sunt:camerele sa fie bune,incarcare mai rapida si autonomia sa fie buna si os-ul sa fie stabil,deoarece sunt satul de blocari,crash-uri si reporniri din senin(PS:Sunt impacat si cu brand-uri mai necunoscute). Multumesc anticipat!
  2. Salut Alex,tocmai ce mi-am facut zob ecranul IPhone se-ului meu si am vazut ca o reparatie cu un display original la Noumax costa 700 de lei si dupa mine nu merita investitia.Poti sa imi recomanzi un telefon de preferat de 1000 de lei si maxim 1200 care sa aiba ca prioritate camerele(vreau in special captura bokeh pentru ambele camere si daca este posibil filmare full hd 60fps pentru ca nu ma intereseaza prea mult 4k),fluiditatea si daca se poate un sunet destul de bun pentru microfon si difuzor. Multumesc mult!
  3. Salut! Merita sa imi vand IPhone Se-ul si P8 lite-ul si sa imi iau altceva cam in 1300-1400 de lei? Daca da ce recomanzi pentru camere,baterie,sunet si putin photo edit
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use