Clicky

Jump to content

Alin L.

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. L-am trimis inapoi in garantie si am primit unul nou. Acum sper ca acesta sa nu faca iarasi figuri Multumesc de sfaturi!
  2. Eu am trimis cerere direct la Google pe forumul lor ( apropo, m-am enervat si mai tare cand am vazut ca una din chestiile lor de super marketing cu care s-au lansat nu este valabila si la noi...si ma refer la Support 24/7... scuza ar fi ca la noi in Romania nu exista echipa sa se ocupe...bun fratilor, nu este echipa dar acum tot omul vorbeste engleza...macar un screenshot sa pot trimite sa pot o discutie de chat cu cineva din tech, direct de la ei... ) si am primit un raspuns chiar acum recent cum ca nu sunt singurul cu probleme si ca este sub investigatie problema si ca la urmatorul update ci
  3. Salutare! Tocmai ce am achizitionat acum cateva luni un Google Pixel XL si din pacate am avut o gramada de probleme de la bun inceput... cea mai recenta ar fi faptul ca imi moare telefonul intre 10-30% baterie fara niciun motiv ...asta se intampla zilnic. E foarte frustrant..nu mai zic de altele...voi ce situatii ati mai intampinat si cum le-ati rezolvat?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use