Clicky

Jump to content

Åžimon Fabian

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Åžimon Fabian

  1. Deci să ințeleg că la aceași bani , nexus 5x ar fi cel ales. Ok , va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri ! voi merge pe nexus 5x atunci!
  2. Chiar m-am uitat de ieri până azi la aceste 2 telefoane. Având in vedere prețul oferit de cel , aceste 2 telefoane au și același preț. Deci , o ultimă intrebare , nexus 5x sau p9 lite ?!
  3. Ok , am ințeles , in momentul de față cred și eu că nu sunt motive de plâns. Eu am specificat , pe viitor. Gen , intr-un an de zile , mai fac față 2gb pe un telefon ? Nu vreau ca intr-un an de zile să fiu nevoit să folosesc facebook lite... Oricum , mulțumesc mult pentru păreri ! Am ințeles in mare, allview pică și cam in prețul ăsta , p9 lite e cam cea mai bună variantă! Acum am rămas cam indecis cu al doilea răspuns , merită p9 lite diferența de 200-300 de lei față de huawei honor 7 lite ? ps. Imi pare rău că pun atâtea intrebări , sunt student și vreau să fac o achiziție bună și de durată. Nu imi permit să schimb telefoanele lunar .
  4. Deci să ințeleg că allview pică . L-am văzut la voi in review pe x3 soul style și de aia mi s-a părut ok. Mulțumesc mult pentru păreri , dar totuși , cât de rezistent in timp ar putea fi un 2gb ram ? Am văzut prin topicuri pe aici telefonul Vernee Apolo Lite , merită ? Sau , sunt ceva telefoane mai puțin cunoscute ce s-ar ridica la nivelul lui p9lite și mai ieftin ? Nu m-ar deranja , nu țin cont de brand...rezistența in timp mă interesează cel mai mult (funcționalitatea in timp) . Am văzut un review la Vernee și parcă amprenta se recunoaște cam foarte prost .
  5. Bună ziua! Aș vrea și eu o părere pentru un telefon până ln 1200lei ,unul care după 3 luni să nu trebuiască să ii dau reset din fabrică pentru că nu pot tasta 3 cuvinte... Am avut un s2 aproape de la apariție până anul trecut (deja nu prea mai ducea nimic , dar totuși , m-a ținut 4 ani fără mari probleme) . Am decis să rămân "fidel" firmei achiziționând un galaxy j5 (2015) . Cea mai proastă decizie , cel puțin părerea mea. După nici 3-4 luni deja se mișca destul de oribil. Așadar , nefiind foarte bun in domeniu ,aș dori o părere de la voi. Eu m-am gândit intre un allview x3 soul style și huawei p9 lite , multă lume a recomandat p9 lite , dar mi-e cam frică cu cei 2gb de ram că și acesta mai duce maxim 1 an...de allview , mulți fug de firmă , e chiar așa rău ? Sau alt model ? ... ps. Nu folosesc telefonul pentru jocuri , mult browsing sau eu știu ce. Strict folosința unui telefon in zilele de astăzi , mesaje , apeluri , facebook și niște poze. Rezistența in timp mă interesează cam cel mai mult. Mulțumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use