Clicky

Jump to content

itsoft

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by itsoft

 1. ok ms frumos de ajutor poate altcineva are un alt raspuns
 2. Scuze ca raspund dupa atata timp. Din pacate am incercat si varianta pe Huawei cu Unlock de acolo dar nu vrea . Zic si eu la un service cu ceva Box lar putea rezolva ?
 3. am fost si la service si nu au reusit sa ii deblocheze bootloader probabil ca este blocat de la producator. Daca ii fac o resoftare credca ar merge exista vreo solutie sa il resoftez eu ?
 4. Am incercat cu Kingroot / Kingoroot / si alte softuri dar degeaba da Faild Root . Din cate am inteles ar fi blocat bootloader si de aia nu merge sa se faca root nustiu ce sa mai cred
 5. Salutare exista vreo solutie sa fac root la un telefon Huawey LUA-L21 . Am incercat anumite variante dar degeaga nu reusesc.Daca stiti altele sunt bine venite
 6. Multumesc frumos am rezolvat problema
 7. da ok dar nu gasesc cea ce miai dat tu am cautat dar nu mai este tutorialul
 8. am nevoie finca functia wi-fi nu se activeaza
 9. Multumesc de raspuns ,dar nu este cea ce doresc eu. Eu vroiam un stock rom care sa includa fisierul 'preloader.bin ' finca cel care il am eu nu este bun. Multumesc incaodata!
 10. Buna ziua as dori si eu daca se poate sau daca stiiti unde as putea gasi 'preloader.bin' pentru Acest model de telefon. Finca ma confrunt cu o problema la el . I sa facut facut o rescrie de Soft de curand si nu se activeaza functia Wi-Fi la el . Va multumesc !!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use