Clicky

Jump to content

Annakonda

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Annakonda

  1. Multumesc pentru explicatii celor de la Allview, am primit si imagini de la ei, dar raspunsurile colegilor de forum sunt suficiente pentru a se intelege perseverenta "respectabilei" firme Allview in a nu recunoaste o eroare de fabricatie. Nu imi mai pierd timpul si nici pe al celorlati care mi-au sustinut punctul de vedere (si le multumesc), deoarece m-am convins ca este inutil si intre timp am dat tableta la un inginer electronist, care ghiciti ce a constatat doar privind tableta: conectorul este fixat putin mai jos decat fanta din carcasa, lucru care evident nu este normal. Mi-a spus ca ar fi trebuit sa o dau inapoi de la inceput, insa eu nu sunt electronist, de aici nepriceperea. Cum de cei de la service nu au remarcat acest aspect sau au trecut pe langa el? E drept ca m-am intrebat si eu de ce mufa nu intra drept cand conectam incarcatorul la tableta, dar m-am gandit ca asa o fi la Allview si trebuie sa cobori dealuri ca sa o incarci (n-am mai avut inainte acest "brand"), insa cand discuti cu oameni care numai cu asta lucreaza, afli multe lucruri noi. Asa ca, pana aici cu utilizarea defectuoasa a unei tablete Allview care era defecta din fabricatie - pana la urma va fi reparata de cineva care chiar se pricepe si nu voi mai sta cu teama de a-mi mai strica si alte piese. Nu pot verifica daca tot lotul este asa, dar cu siguranta, aici nu a fost vina mea, care sesizand involuntar si aceasta inadvertenta de pozitionare a conectorului fata de fanta carcasei, am avut grija sa conectez incarcatorul astfel incat sa nu fie afectat conectorul.
  2. @Guru - multumesc pentru sfat. Cunosc spatele scenei in ceea ce priveste service-ul, am lucrat in domeniu aproape 6 ani, dar stiu si confirm ca firmele care se respecta, recunosc defectele de lot si actioneaza ca atare, neimputand inutil clientilor ceea ce ei, ca producatori au estimat prost. Aici insa probabil ca este o problema generala si e normal sa nu recunoasca. Comunicarea eficienta are nevoie de un feedback, iar de la mine, acesta este ca oamenii trebuie sa schimbe ceva in modul de lucru si macar sa ofere tarife preferentiale pentru astfel de interventii. 400 lei sa schimbi o mufa??? Se stie ca acest tarif vine in mod intentionat pentru a descuraja clientul, iar in cazul in care se gasesc cativa care accepta, uite profitul... Mai mult, mi-au mai si anulat garantia in conditiile in care chiar am umblat cu manusi cu aceasta tableta (si cu orice alt device pe care il folosesc). Daca eu pot accepta un cost infim pentru reparatie, ei de ce nu ar putea accepta sa ajute??? Simplu si ai dreptate - pentru ca nu sunt interesati. Inteleg ca o concluzie ca Allview nu se dezice si nu va ajuta cu nimic pentru a rezolva situatia prietenos, va mentine minciuna cu utilizarea necorespunzatoare si ramane sa decid cum voi actiona mai departe. Asta e... inca un pagubit prostit, dar care va avea grija sa perpetueze calitatea indoielnica si garantia nerecunoscuta a produselor Allview, ca o reclama pe care o merita din plin. Multumesc tuturor celor care au confirmat, prin comentariile lor, existenta problemelor de calitate a produselor Allview si nu pot spune decat: Rusine Allview!!!
  3. Exact asta ma întreb și eu. In plus, replica utilizare necorespunzătoare este complet aberanta în situația în care am telefoane și alte deviceuri cu peste 3 ani vechime și nenumărate cicluri de încărcare fără probleme. Cunosc și eu cazurile altor mărci, tocmai de aceea am ridicat problema. Dar acelea sunt mărci respectabile....ce putem aștepta de la Allview? Doar păreri de rau si costuri de reparatie pe măsură.
  4. Raspuns de la Helpdesk Allview: Stimate client, In urma analizarii situatiei s-a ajuns la concluzia ca produsul nu poate fi reparat decat contra-cost , mufa USB fiind exfoliata de pe placa de baza. Acest defect nu face obiectiul garantiei conform termenilor inscrisi in certificat, reprezentand utilizare neconforma. La verificari nu s-a relevat nici un viciu ascuns sau defect de fabricatie al dispozitivului. Atasate aveti fotografiile constatarii. Concluzie dragi potentiali viitori clienti Allview: fugiti cat puteti de repede de acest "brand"!!!!! Pentru ei se pare ca a incarca bateria unei tablete cu incarcatorul destinat acestui scop reprezinta o utilizare neconforma!!!! Poate nu am inteles noi scopul acestui produs: ar trebui utilizat pana se descarca bateria si apoi tinut pe post de exponat de muzeu - nu de alta, dar riscam sa se exfolieze mufa USB si asta e un pacat pedepsit cu minim 400 lei!!! Nici nu ma asteptam la altceva din partea acestei respectabile societati.
  5. Multumesc Allview pentru interventie. Am deschis deja ticket pe helpdesk Allview- nr ticket 308695/25.05.2016. A se intelege: nu sunt genul procesoman, dar sunt foarte curioasa sa vad daca Allview si service-urile "autorizate" pot mai mult decat sa prosteasca oamenii in fata si sa ceara niste preturi exorbitante pentru o reparatie banala. Acea mufa ar trebui sa reziste macar cat garantia produsului, iar in cazul unei defectiuni sa poata fi inlocuita fara probleme, avand in vedere gradul ei de rezistenta. Bineinteles ca in cazul in care nu se va rezolva nimic, imi voi utiliza drepturile mai departe. Atasez cateva imagini cu tableta, pentru a se intelege ca nu s-a abuzat de ea. As prefera sa fiu contactata de un reprezentant Allview decat sa vorbesc la un Call Center. Daca nu se poate, va rog sa imi transmiteti datele unei persoane de decizie de la Allview pentru a o putea contacta. Multumesc si astept detalii.
  6. Buna seara! Doresc sa ridic problema de service intampinata cu o tableta ALLVIEW AX5NANO Q, achizitionata in 11.2015. Stiu ca este un produs modest, dar de atat aveam buget si necesitate. Garantia acopera o utilizare normala a produsului. Toate bune pana aici. Produsul a fost utilizat normal, cu incarcare asemenea oricarui dispozitiv mobil (am lucrat in service de terminale mobile, deci nu s-ar pune problema sa nu stiu sa incarc o tableta). Problema aparuta: aparatul nu se mai incarca decat cu intermitente, dupa 5 luni de la cumparare!! A fost dus la service autorizat in Bucuresti (Diangi Grup) - Data intrare: 05.05.2016 - se constata "USB connector damaged", se comunica telefonic faptul ca se poate repara contra cost cu peste 400 lei deoarece acest defect nu este acoperit de garantie. Tableta a costat 230 lei. Inlocuirea unei mufe sa coste 400 lei??? Evident am refuzat si am solicitat trimiterea la Brasov, insa ni s-a comunicat ca nu se poate. Am solicitat returnarea. PV constatare nr 107995: Garantie anulata. Acest PV a fost emis in 13.05.2016, iar produsul a fost preluat de curier pe 24.05.2015. Pe certificat garantie scrie mufa exfoliata - deteriorare mecanica. Solicit pe aceasta cale ajutorul celor de la ALLVIEW pentru nedreptatea creata.Doresc sa mi se repare tableta fara costuri si nu sunt de acord sa mi se scoata produsul din garantie, deoarece nu a fost utilizat defectuos si nu prezinta urme de abuz fizic! Am mai vazut loturi de device-uri cu astfel de probleme de fabricatie prin prisma jobului, iar o firma serioasa si-ar fi asumat reparatia (EX: Motorola). Cum demonstrezi tu ca service ca produsul a fost utilizat defectuos atata timp cat este intact, iar mufa nu prezinta nicio urma de utilizare gresita? Evident ca produsul nu este utilizat de ingineri service, dar chiar si asa, atata timp cand in ani de zile manevrezi telefoane/laptopuri si alte device-uri de acest gen fara probleme la incarcare cum sa ma acuzi de deteriorare mecanica dupa 5 luni de utilizare? De ce trebuie sa platesc eu pentru calitatea precara a produselor vandute? Rusine ALLVIEW pentru aceste neplaceri create!!!!! Este clar ca nu voi mai cumpara asa ceva vreodata si ma voi adresa si cu o reclamatie catre ANPC!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use