Clicky

Jump to content

Pyrognomic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Salut, Andrei, Se face zoom-out automat atunci cand arunci in cos, astfel incat vei vedea cosul indiferent de cat de departe este obiectul. Daca iti place da-ne un rate si un review. Multumim. Toate bune.
  2. Salut, Scootch, La finalizarea fiecarui nivel, jucatorul poate citi o informatie interesanta/utila despre fructele, legumele si mancarea gasita in joc. Retinand acele informatii poti deveni "omul interesant la petreceri". Evident, era doar o figura de stil. Multumim pentru parerile tale. Toate bune.
  3. Dragii mei, Impreuna cu unul dintre prietenii mei am infiintat un studio independent de jocuri pentru dispozitive mobile. Dupa multe nopti,zile,weekend-uri muncite din greu am decis sa postam rezultatul pentru a primi impresiile (pozitive, speram noi, dar pot fi si negative atat timp cat sunt constructive) userilor. Acestea fiind spuse sa purcedem: Tosster iOS | Android Genre: Casual Game FREE Tosster este un joc care iti pune indemanarea la incercare avand ca scop aruncarea unor fructe/legume "zburatoare" intr-un cos de picnic, totul folosind un sistem de tip prastie. Odata c
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use