Clicky

Jump to content

Merry

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Update de soft nu ma lasa sa fac, imi zice ca nu exista upgrade. Iar Smart Switch eu stiam ca e doar intre telefoane, nu stiam ca se poate de pe pc, cum as putea face resoft-are?
  2. Aseara i-am dat iar resetare si in timp ce incercam sa dau update la Facebook am observat ca imi ocupa gb in loc de mb. Am incercat si cu alte aplicatii gen Instagram si aceiasi problema, imi ocupa 2 gb. Data trecuta am facut update la Facebook si Whatsapp si imi ramasesera doar 600 mb free, cum am spus mai sus. In plus,acum cei 6 gb ramasi, cu doar 1 aplicatie pe dispozitiv, imi sunt nefolositori pentru ca orice as incerca sa instalez imi spune ca "memoria este insuficienta". Va rog daca a-ti mai intalnit problema,sau daca stiti unde as putea suna pentru o rezolvare, sa imi spuneti.
  3. Am o problema cu telefonul meu Samsung S6. L-am primit acum cateva zile de la o ruda din strainatate, iar singurele lucruri pe care le pot face pe el e sa sun si sa trimit mesaje. Nu ma lasa sa instalez nici o aplicatie deoarece imi spune ca am memorie insuficienta. I-am dat resetare la setarile din fabrica, am intrat la stocare si in decursul a 5 minute priveam cum memoria de la 13 gb ajungea la 600 mb, fara ca eu sa instalez ceva. Desi eu nu am absolut nimic instalat pe el. De asemenea nu imi merg nici datele mobile. Imi puteti spune va rog care este problema si ce rezolvare exista? Multumes
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use